Jdi na obsah Jdi na menu
 


BEN (poutník, rákos)

21. 2. 2023

 Je to domov našich rodin, kde se dějí často největší sváry, a stejně jako závoje zdvořilosti a diplomacie nás chrání na veřejnosti od skutečné syrové pravdy, jsou ponechávány za dveřmi. Ale je to také domov, kde by měla růst a zakořenit nejhlubší Láska, důstojnost a respekt. Uuc (7) nám pomáhá vidět rozmanité a různorodé stránky našeho nejniternějšího soukromého života, Ben nás vede a chrání a základní proud Manik uzemňuje a působí proti potenciálně destabilizující síle Uuc. Je tedy na každém z nás, jak budeme ctít sílu těchto energií a použijeme jí v dobré víře pro naše individuální okolnosti.

Buďte dnes vedoucím Světlem ve vaší rodině a u vás doma. Máte schopnosti a vlastnosti, které potřebujete k překonávání konfliktů, napětí a neshod, aby vládla ve vašem nejbližším okruhu harmonie. Úkolem je naučit se ovládat vaši osobní a rodinnou autoritu s citem a důstojným způsobem zachovávat flexibilitu bez odsuzování a udržet otevřené dveře pro základní přirozenou dynamiku bez očekávání.

 DNES JE DOBRÝ DEN POŽEHNAT SVÉMU DOMOVU

Přestože atributem Ben je kukuřice, nebo rákos, skutečný význam symbolu je dodnes záhadou. Tento den sestoupil Bůh z Nebe na Zemi a glyf tedy znamená příchod Boha Quetzalcoatla. Být narozen v den Ben je považováno za znamení velkého štěstí. Nativní Ben působí jako pilíře tohoto světa, jsou všemi respektováni. Den Ben je dobrý pro požehnání domova a opravu domu.

BEN je jeden z nejdůležitějších glyfů. Význam je síla, důvěra, autorita, sebevědomá síla, která pomáhá rostlinám růst. Rostliny vyrostou a jejich květy se nakonec dotýkají Nebe, je to alegorie k naší kvetoucí korunní čakře.

BEN je mistr putující do všech stran a nových směrů a dnes rozšíří síť cest do nových oblastí a nových možností. Energie zprostředkovávající mnohem více Světelné energie, tzv. fotosyntéza na duchovní úrovni, která nás neustále spojuje od prazákladní buněčné úrovně až k multidimenzionální existenci. Tato fotosyntéza je jako kundalini energie, která stoupá přes páteř a nese to nejlepší, co v nás je, zejména vášeň pro koncepci, které věříme.

Využijte dnešní energii k rozpoznání, vnímání vnitřní síly a moc autority. Nyní je čas přestoupit na vyšší vibrace a vytvářet pozitivní změny v našem osobním životě, který tvoří pozitivní život na celé planetě.

 REZONANCE KOLEKTIVNÍ / OSOBNÍ

Vlna BEN přináší SVOBODU a NEZÁVISLOST.

Celá Vlna přináší klíč k rozšíření horizontů poznání.

Problémy, které se objeví v této Vlně, vám napoví, že jedině vy sami si blokujete svůj potenciál. Vaše Vědomí lpí na omezeních, je jedno jestli se projevují spirituálně, ideologicky, nebo materiálně. Nezapomínejte, že všechny společenské a náboženské vzorce jsou často osobní ideologií.

Také morální a společenské povinnosti vůči dětem, rodičům, přátelům, které vás řekněme omezují, zde ukáží své trny. Současné inkarnace učinily mnoho z nás mistry sebe-omezení. Mějte odvahu podívat se na sebe. Strach je základnou starých programů.

Zralé Vědomí neuznává vězeňské zdi a především ty, které byly postaveny cizím Egem.

Přijetí zodpovědnosti za sebe a své činy znamená, že se už nikdo nemůže schovávat za jména druhých, ukrývat za legitimitu vlády a moci, nechat se podporovat autoritami, aby tímto způsobem ospravedlnil svoje činy. Všechno, co děláte je vaše vlastní. Není vinných na vnější straně. Jste jen VY. BEN vás vyzývá, abyste svobodně kráčeli po aktuální časové linii – bez rozpínání pomocných sítí.

Jděte životem s důvěrou a nedovolte ležet ladem Světelným polím a plýtvat vaším talentem. Směle překračujte horizonty 4D omezení. Zachyťte hlubší vztah, jelikož za ním se skrývá smysl vašeho života. Vaše zkušenosti se ve Vlně BEN týkají každého TEĎ. Ptají se vás: Jste ochotni jít dál do vyšších úrovní Bytí, nebo si zvolíte zůstat v bahně?

Kin 53 odemyká 2. bílý Časový Zámek – tzn. UPŘESNĚNÍ A KONTROLU JAKOSTI.

CÍL: stát se svobodným člověkem, nepodlehnout nátlaku zvenčí, řídit se vnitřní moudrostí, respektovat lidi, oceňovat vlastní hodnoty.

Tato Trecena začíná Ben ( poutník, rákos) – ambice, síla, sebejistota, vnitřní síla, autorita, putování novými směry, energie spojení mezi Nebem a Zemí a sdílení s druhými. Mayská proroctví uvádí, že bůh Quetzalcoatl postavil ve městě Tula sloup symbolizující Strom Světa jako cestu mezi Nebem a Zemí.

Takže Energie Ben se stává zprostředkovatelem světelné energie – fotosyntéza na spirituální úrovni – neustálé spojování mnoha úrovní – od prvotní buněčné, až po vyšší vibrace multidimenzionální existence.

Tato fotosyntéza (energie kundalini, která proudí nahoru a dolů přes naší páteř) v nás probouzí to nejlepší, co v nás je, zejména vášeň pro koncepci. Můžeme tedy začít se změnami a pokud jste se narodili v den Ben – máte v sobě dar vize měnit svět na lepší místo.

 Ben symbolizuje světlo rodiny a domova. SVOBODA PROLOMENÍ HRANIC. Nebeský vyslanec, pilíř, SÍLA, DŮVĚRA, AUTORITA.

 Vzhledem k tomu, že Vlna EB klade důraz na otázky svobodné vůle, osobní suverenitu a odpovědnost za vlastní činy, je jasné, že v těchto dnech se může svět postavit na hlavu. To, co uvnitř vás zůstalo potlačeno, musí vyjít na světlo světa. DOLE se musí proměnit na NAHOŘE.

Vlna EB přináší dva portály: POUTNÍK 2 rozšíří síť cest do nových oblastí a nových možností a BOJOVNÍK 5, zplnomocněný „ galaktickými představiteli “ s kosmickou důkladností prosvítí všechny detaily, posoudí všechny vaše zpracované a provedené manifestace a jejich odraz na Zemi.