Jdi na obsah Jdi na menu
 


AKBAL (Noc)

Je to noc, kdy největší a nejhlubší tajemství ožívají, kdy se vnitřní smysly bystří a probouzejí a příslib potenciálu se stává skutečností. Narozená rychlostí vzduchu a zběsilostí Větru, zintenzivňuje Akbal vaše komunikační schopnosti a objasnění. Takže pokud dnes potřebuje něco objasnit, nebo říci, důvěřujte své vnitřní Noci a udělejte to! Energie Ka (2) zdvojnásobí sílu vašich slov, již posílenou Ik.

NOC SYMBOLIZUJE KOSMICKOU PRÁZDNOTU, MÍSTO, KDE NIC NEEXISTUJE, ALE PRÁVĚ TAM SE SKRÝVÁ CELÝ POTENCIÁL, NOC TO JE LŮNO TVOŘIVOSTI…..Z TÉTO PRÁZDNOTY VZNIKAJÍ NOVÁ ŘEŠENÍ, UMĚLECKÉ INSPIRACE , ROZPOUŠTÍ SE STRACHY A NEDOSTATEK POCITU BEZPEČÍ

Věnujte dnes čas a pozornost vašemu manželství nebo milostnému vztahu. Utvářejte silnější pouto přátelství, partnerství a spolupráce, neboť je to váš partner, kdo tu s vámi bude po zbytek života, pokud je to touha vás obou. Neberte svého partnera jako samozřejmost, ctěte ho s Láskou, soucitem a pochopením. Dejte mu svobodu být tím kým je, bez výhrad a posuzování. Nevyžadujte peníze nebo materiální bohatství, ale budujte to společně. Poznejte sebe, podělte se o své sny a žijte v dokonalosti míru.

Glyf Akbal představuje moudrost noci. Symbolika znamená cestování v našem prázdném vnitřním prostoru - temným podsvětím, kde opouštíme Ego a nacházíme moudrost, přicházíme na to, že testy se staly naším největším pokladem, zde se rodí nový úsvit a nové nápady. Nativní Akbal mají okouzlující chování, mnoho milostných vztahů a silný vliv na svět. Pokud prošli cestu temnou nocí duše, jsou to vynikající terapeuti. Lidé Akbal jsou velmi jemní, jak muži, tak ženy, je pro ně typická moudrost obou pólů.