Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skrytá historie lidstva

Skrytá historie lidstva

doporučené video

24. září 2015

komentář Simi:


Hodně dobré video, ale podle mých inforamcí byla planeta Mars poškozena jiným záísahem a nebyli a nejsou to marťani, kdo obsadili planetu Zemi a kdo způsobili problémy na Zemi. Jsou to bytosti za martany se vydávajícíc. po zničení mMarsu zustaly duše bez citu, pocitů a lásky, a lidé nesoucí kod Martin, Martina, apod. mají problémy s identitou, sebehodnotou, a správným projevením a nasměrováním citů.
Na planetě Zemi je uměla Merkaba, toto info mi přišlo už dávno a je potřeba být v této souvislsoti opatrný, domnívám se, že několiák málo procent videa je znečitěno maniuplativními kody, na které , když upřete pozornost , budete odchýleni od cesty ke světlu. video si rozhodně prohlídněte, protože nám pozitivně rozšiřuje vědomí. budte ale opatrní s odříkáváním nebo opakováním slov nebo slabik. uměla sít vědomí není také tak prospěšná jak video uvádí, ale může nás všechny inspirovat k obnovení pravé světelnéo láskyplné sítě . Musíme navázat spojení mezhi sítí vědomí ženského faktoru a mužskéoho faktoru. prosím představte si to, pokud jste v harmonii s tím, co já píšu.
magnetické pole a posuny způsobily míjení lásky a náklonosti mezi mužem a ženou v čase, prostoru i těle. příklad. Petr miluje Alenu, Alena miluje Ivana, Ivan miluje Pavlu , Pavla miluje Dana atd. a nebo iIvan miluje janu dopoledne, Jana miluje ivana odpoledne. Tímto systémem láska proudí ale nevytváří plný potenciáln náboje, nemůže realizovat svoji uzdravující síilu . láska tedy JE , ale vždycky kousek vedle. Požádejte o správné nasměrování a zmagnetizování těch bytostí v čase, prostoru , dimenzi a paralele na srdci, těle, duši a duchu, aby láska proudila obousměrně ve správném načasování a mohla se propojit , znásobit a vytvořit vše uzdravující explozi. toto je nejdůležitejší poselství celého videa ukrytén mezi řádky a všímavým neuteče.
Simi

http://www.youtube.com/watch?v=bnmhuPONGXk