Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.8. použití pentagramu

8. 8. 2013

9.8. použití pentagramu

téma pentagramu, odbloky v rámci pentagramu, využití pozitivních aspektů živlů apod., budou se svlékat ponožky, nohavice měkký materiál kvůli dotekům hmatům, hodně praktické.


Objednání jen sms přes MVDr. S. Müllerovou, potvrdí zpětně až si účastníka zapíše.

Léčím tebe tím, že léčím tu část sebe, kterou s tebou sdílím...
Kurz o energiích pentagramu, pátek 9.8. zaměřen na akupresuru a odblokovací techniky s tématy pentagramu, radost, smutek, péče, pozornost, perfekcionalismus, vůle, strach, nápaditost, oblečení, sportovní, měkké, asi zas budeme venku, budou se zouvat boty, vezměte ubrousky vlhčené na otření, dotyky hlavy, i obličeje, jestě jsou volná místa.


Srpen bude o preciznosti, řádu starých pravidlech omezující morálce, soudech, pravidlech, dogmatech. Budete odkládat devítkou, úderem, přesně zaměření na rozpuštění bloku, vesměs ale celý srpen.

Pentagram, jeho denní použití a Léčím tebe tím, že léčím tu část mého já, kterou s tebou sdílím.
Mám ještě 4 místa volná, 550 Kč, akupresura, odbloky, homeo, sundáme si ponožky, nutné měkké oblečení, přes které jdou dobře hmaty, čili ne džíny. Dostupná hlava a obličej - prsty. Vemte si lihovou fixu červenou, zelenou. Podle počasí buď venku nebo uvnitř.

Zahájení v 18.15 hod., naskladování od 17.30 hod. Hodně dotykový kurz.

Můžete si z netu vytisknout pentagram, pokud má oheň nahoře.

Na páteční kurz jsou ještě dvě místa volná.

Vezměte si zelenou a červenou fixu. Na papíru obkleslete ruku a novu svou. Raději 2x. Vezměte si kovový špičatý předmět,kousek měkkého ovoce, kousek dřeva, lva (pso lev, plyšový lev, obrázek lva) pokud máte, zapalovač, petku s pitím s obyčejnou vodou.