Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvoření

11. 8. 2016

Tvoření

Sekce – návody na samoléčení

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Srpen 2016

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

pondělí – Luna, Země, malá každodenní práce, drobné věci, domácnost.

úterý - Mars - výkon, zaměření, vůle,

středa - Merkur - rozlišovací schopnost, nové nápady, změny,

čtvrtek - Jupiter, štěstí, komunikace, učení,

pátek - Venuše - rodina, krása, sex,

sobota Saturn, pravidla, rovnováha, kariera

neděle Slunce , štěstí, láska uspěch přání

 

Tím, že se naladíte na biorytmy týdne, ušetříte energii, na něco co potřebujete

Mám svůj týden ve svých rukou (nachytáme energii do rukou, máme 6 zdrojů - psty a dlanové centrum) a tvořime kuličku.

cokoli můžete držet ve svých rukou - vztah, den, zdraví, práci,

použijeme všechny prsty a hněteme jako kuličku - CITIT energii kuličky.

dávám mu uspěch, harmonii, štěstí, finanční bezpečí, zdraví, aj.

ladím svůj týden na jeho biorytmus.

bude chtít klient řešit něco o krásnu, muže si vybrat čtvrtek jako jupitera, pátek jako venuši. pondělí jako lunu.

 

vezmeme kuličku do urovně jupiterova bodu v solar plexu na mečové chrupavce.

Jupiter - rodinné štěstí, jak se chová muž k ženě, pamět,

v mozku - amigdala a hypokapmus - čistěni vstupních a výstupních inforamcí.

 

Játra - průlomové body a zdroj umyslu - potřebujeme čistý umysl - pracuji s čistým umyslem.

představte si 3 proudy světla, které vám jdou skrz játra a aktivujeme průlomové body, čli se nastavujeme na evoluční věci, rychlý tok.

nastavíme ruce jako korýtka , bereme energii a do průlomových bodu si je dáváme.

Je to nové, můžete mít pochyby, vyklepeme všechny pochyby pryč.

všehcny pochyby, dovolují vám ted odejít. nemusíte mít naše věty, ani čmolíkovy, ani eft , je nutné aby byly jednoznačně pozitivní.

nechci pochyby - je špatná afirmace - pochyby pryč je správná afimrace.

Pomyslte si - aktivuji čistý úmysl v játrech.

 

život srazil sebedůvěru, vy nemusíte vědět, jestli vaše sny a přání a požadavky jsou v pořádku.

 

TELO VI, ZE JE TO SPRAVNE

tím pádem vysíláte do prostředí pochyby i přání a tím pádem je přání mene uspěšné.

Jsme 4.8.2016 (aktuální den ) podíváme se, přes vlákno časové osy zpátky, a ted tam vidíte svoje světlo a na něm jsou ty pochyby a to z prostředí, co vám v solaru srazilo sebeduveru , nastavilo pochyby i v hlavě.

vemte si do svých rudkou časovou osu - mám svou časovoou osu ve svých rukou . potřebujeme zahojit časovou osu, kde vztali naději, víru, sebedůvěru, právo na štěstí. máte to ve svých rukou a posíláme světlem hojení.

 

může tam být pocit vzteku, nenávisti, vzdoru, nepochopení.

ze Země - stojíte a citite že z nouhou jde do vás vzestupný proud, z nebe sestupný proud, krmíte těmito proudy svoje čakry a hojíte si tím tuto časovou osu

bylo by dobře 8 dní udržovat, přikrmovat

v časové ose se dostavame do porodu, pomyslíme na datum i na hodinu a tam jsme měli při porodu planety

děkuji vám planety za podporu.

děkuji ti Slunce 1. za štěšstí, lásku, splněná přání, snadný průchod udalostmi, hravost a radost pro celý můj život. (špička nosu, hlava )

děkuji ti Merkure 5. za analyzu, syntézu, nové nápady, zdravou rozlišovací schopnost, smysl pro humor, a tvoživost. pro celý můj život. (body pod čelistí, ruka pravá)

děkuji ti Venuše 6. za krásu, lásku, sexualitu, rodinu, umění , a veškeré krásno vně i uvnitř. děkuji za rodinné štěstí. (body na bradě)

děkuji ti Luno, Země 2. za proměnlivost, zdravou přizpůsobivost, uměni vykročit a couvnout, za magii a mystiku, ezoteriku, každodenní systematickou práci. a krásný milý obličej, přijetí všech lidí na planetě, sdílení a vcítění.

děkuji ti Marsi - 9. za odvahu, vuli, disciplinu, jasné zaměření, dokončení věcí, za čstnost, srpavedlnost, výkon, city , vcítění, duchovno. (body na očnicovém oblouku pod zorničkou, pravá noha.)

děkuji ti Jupitere 3. za rodinné štěstí, za chování muže k ženě, za učení, skvělou pamět toho, co je prospěšné, a děkuji , že mi dovoluješ uspořádat paměti minulé, přítomné a budoucí. (plexus solar).

EFT

poklepávám v rezonanci s jupiterem, poklepvám v rezonanci s marsem, poklepávám v rezonanci s lunou .... poklepy na celé tělo - v rezonanci s některou s planet, kterou nejvíce potřebuje, nebo tématu, kterému se chci věnovat.

děkuji ti Saturne 8 (saturnovy body,když zacpeme uši, slyšíme tlukot svého srdce), jsme na bodu saturna, naše pravda, spravelnost, rovnováha, jsem v rezhonanci s ryzí podstatou saturna, rovnováha, spravedlnost, učení.

zaměření na saturna - odpuštění i se všemi učiteli,

policie soudy, spravenost, soudy, sprvedlnost, karma, rodina, rodinná pravdila - celý saturn je o pravdilech, předpisech. saturn udržuje staré.

prosím tě saturne, nastav mi novou rovnováhu a spravedlnost - děkuji ti saturne za rovnováhu do mého života, spravedlnost, čestnost, poctvivost, výkon, karieru, učení se novým pravdilu pdole požadavku evoluce, pravdivost. Saturn je tvrdší, patří k němu kov, to jsou řády a pravdila, co nás spoutávajíl. život potřebuje řád, ale řád se musí měnit podle osobnostního vývoje a evlučního stupně.

Uran - genialita, nápady, alchymie, léčení, , pravá a levá hemisféra, spojíme corpus calosum - je můstek, mezi pravou a levou hemisférouz a dává do rovnováhy logiku a intuici. hmat na urana - spojíme centra dlanová na spánky (mám svůj mozek ve svých rukou a hamornizuji pravou a levou hemis.)

některá vlákna, energetická, nervová, elektrická vlákna , jsou špatné napojena, potřtebuji nový magnetismus, nové spoje. děláme přepojení hmatem na urana, aktivujeme rovnováhu hemisfér, a pod tlakem uděláme prudkou změnu.

 

Neptun - snění, přání, léčení, a příběh - děkuji ti neptune, za změnu mého přimárního, karmického příběhu, měho primárního, zděděného primárního příběhu, a za upravu nebo zrušení primárního příběhu tohoto života. lékařství , léčitelství.

Neptun dá bohatství snů, lásky, bohatství citů, bohatství léčení. i učení.

protože v této chvíli pracujeme s porodem v této inkarnaci, a tvoříme nové vlivy plnaet v okamžiku porodu, prosíme neptuna o změnu primárního opříběhu. (primární příběh je to největší poškození, které se vám stane v dětství) to, co se stane v děství je dané primárním příběhem rodu a karmy. ,,á, energii neptuna ve sváých rukách. s uctou , pokorou a láskou si tvořím svůj nový primární příběh. jsem zdravá, štastná, výkonová, milující, milovaná, odpošutějící, chápající, čestná, krásná, oblíbená, finančně zabezpečená, děkuji ti neptune za tvoji energii. neptun je vládce vod, voda patří noze pravé, chodidlům a znamní ryb . přijímáte vodu, jako poselství neptuna, přes vodu se spojujete s neptunem, aktivujete svůj nový primární příběh, rozpouštíte staré zbytky, a uvolnujete se citům a vcítění bez strachu ze zranění.

představte si vodopád, napojte si ho na vzestzpný a sestupný energ. proud, měníte příběh, měníte a vyplatujete staré.

Pluto - moc, bezpečí, síla, bohatství, velká díla, velké peníze, velká moc.

největší omezení Plutem spočívá ve vinách. pocit viny tvoří karmu, není ptořeba se trestat za jednu věc po více životů, jeden přečin, jeden trest, takže si uvědomte, že máte odžito, za to, že jste v min životech i tomto někomu ublížila, máte odžito, už vám to dal někdo pocitit.

uvěomuji si, že jsem věodmě i nevědome ubližila, že bylo ublíženo i mě i vědomě i nevědomě, takže prožitek - příčina - následek - odžití karmy už mám za sebou.

plutův bod kání je na vrcholu hlavy v levo vedle střední linie.

léčebné kání se za předky a inkarnace - zmáčknutí bodu. může vám proběhnout v hlavě, myšlnece, i min. život kdy entita s vámi spojená něčím nebyla třa tak duchovní a způsobila viny. je jedno kdy co kde bylo, je duležité uvědomění, že v historii se ubližovalo a ted se evolucí napravuje.

děkuji ti pluto za moc a sílu, kterou mi dáváš, děkuji ti pluto za bohatství, které přijímám,

pluto vám dá bohatství peníze.

cheiron - děkuji ti cheirone za léčitelství, odvahu, bojovou sílu a sexualitu. jsem v rezonanci s ryzi podstatou cheirona.

 

sestupným proudem, nebeským proudem vkládáme boží jiskru víry

ukončujeme postavení planet v porodu a jdeme v časové ose do početí.

Těhotenství – časová osa

počítáme zpětně - 9 měsíc těhotenství , 8, 7........1 početí.

znovu poděkujeme planetám za harmonický vliv v okamžiku početí.

postavení planet v početí je dané plánem duše

mám svůj plán duše ve svých rukách. a rozvazuji omezující dohody , smlouvy , zavazky. (před početím třeba 100 let se domluvily duše, co se zahraji. řekli si např. že si budou hrát takové omezení, tak mě spouštáš, že se budu citit jako nula, a dás mi to proto, abych až zmoudřím mohla pocitit krásu osvobození. budeš mě omezovat a ničit. a on říká ano, obětuji se pro tebe, zatížím svůj život s lásky k tobě, proto, aby jednou až zmoudříš, jsi ucitila tu krásu svobody a práva an asvůj vlastní život. proto je vše odpuštitel né, jen tělo to neví, neumí to prožít.

ženská linie - drží déle msty a nenávisti, v ženské liniii se udržuje toto pozání déle než v mužské linii.

po matce a ženách rodu se déle dědí držení nenávisti, a proto se stane pozdější prozření žen, než by mělo být.

prosím Neptuna o rozpouštní příběhu žen mého rodu, prosím saturna o změnu tvrdých struktur mého rodu, a dovoluji si pochpoit smysl.

 

 

Aktivace čaker při tvoření

1. červená - bezpečí, finanční , stabilita, mám dostatek prostředků na vše, co potřebuje

2. oranžová - vztah,y zaměření cíle,

3. žluta, autorita, dotažení do konce kdo jsem já

4. zelena odpuštění, láska, víra, naděje

5. modrá tykrys - komunikace, vyjádření vcítění, nasouchání

6. fialová - propojení pravá levá hem. tlep. nacítení, intiuce

7. bílá vedení

 

Příklad – potřebuji zedníka na stavbu

děkuji proudu synchonizity, a poli všech možností, že pro mě pracují

děkuji že mi přívádíte nejlepšího zedníka pro mě pro ted a tady

vložeíte do toho zedníka - duležitost - jsi důležitý

děkuji ti, že pro mě pracuješ

čili je třeba namotivovat pozitivně ty lidi co pro mě budou pracovat.

uvědomit si když přijde negativní k tomu člověku . nebo k čemukoli a násl. k tomu vytovřit pozitivní.

 

Tvoření klientů,práce, partnerství 

 

vizualizace - vezme do rukou kuličku práce - do kuličky vložíme vizualizaci barvu čaker 

pravou rukou  vkldáme do kuličky nápaditost, analzyu, syntézu a smyl pro humor , levou rukou vkládáme do kuličky proměnlivost, vkládáme uměni ustoupit a vykročit v pravé načasování 

kuličku si přiložíme k bodu jupitera vkládámě štěstí 

vkládáme do kuličky přání : děkuji všem klientům, že ke mě přicházejí. děkuji, že přicházeí takoví klienti, kteří s andšením přijímají informace a znalosti, a kteří mi pak násl. nadšeně davají peníze za moje služby. 

do kulčiky vložíme víru. 

do kuličky vkládáme jakékoli přáni - finance, zdraví, partnerství, muž. 

 

držíme kuličku 

stojíme na zemi 

aktivujeme čakry 

cítíme vzestupný proud ze země

krmime energii čakry 

navozujeme standardní stav - to je stav, kdy člov ěku nic v danou chvíli nechybí. spočívá v sobě s pocitem harmonie - (já vím)

vkladame kuličku do sebe 

aktivujeme do eterického těla (můžete si vizuelaizovat přáni jako klubíčko, provázek v sobě nit)

prosíme sestupný proud z nebe o aktivaci 

krmíme tělo a cítíte sestupný proud 

ten vyhledá situace v tzv. světových proudech. a pak proud synchronizity přivede lidi, knihy, siutace, k uskutpečnění přání. 

duležíté= je i slučitelnost přání s daným stavem člověka na cestě. 

Můžete citit pochybnosti - je to o ztártě víry člověka , těla během inkarnace. tělo je nutné převyknout do pcotiu víry.

Vliv myšlenky , pocitu, přání  se projektuje do duše , do proudu energie  a nějakým způsobem se projevují , zhmotňují . Vždy ten silnější má větší vliv.Pokud je vaše enegie silnější, vaše duše je komunikativnější spolu s vašimi energetickými formami  bytí. Pak pro vás proudy a síly lépe pracují a plní vaše vědomé i nevědomé přání.

Tím, proudy sloužící vašim přáním tlačí lidi, kteří přání nemají, nebo jen slabé , aby konali pro efektivitu vašeho přání. Je to motivace k tvoření přání a vizí tak silné, než se podle běžného zákona stanete loutkou  někoho jiného. Vlastní svobodu je skutečně potřeba prozkoumat .

Je li to opravdu vaše svoboda a vaše volba , pak jste šťastní, úspěšní a zdravý den ode dne více. Pokud se jen domníváte , že to co žijete je vaše svoboda , ale je to ve skutečnosti volba mysli těla a duše  někoho silnějšího, pak vám v životě bude něco chybět nebo přebývat. 3.8. den imix- iniciační den na další 20 denní cyklus . Tvoříme své vize dnes a zítra.