Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravé přání a proudy energie

11. 8. 2016

Pravé přání a proudy energie

sekce - návody na samoléčení

MVDr. Simona Mullerová

korekce Monika Simanovičová

srpen 2016s rozkročenýma nohama se postavíte na zem a představíte si, jak do vás ze  Země vstupuje vzestupný energetický proud. Budete zkoumat  jestli to cítíte. Pokud neznáte čakry je dobré se 7 základních naučit  aspoň podle barev a hlavního tématu. Vnímat, představit si jak vzestupný proud naplní čakry. Roztáhněte ruce ( není nutné) a představte si sestupný proud , jak do vás z nebe vstupuje a naplňuje vás.... a zase čakry.Energii rozprostřete do čaker  a aury a případně dál. Představte si permanentní napojení na proudy. Když máte o tomhle jasnou představu je potřeba natrénovat ten pocit, rychleji.. BIM! Proudy , čakry , tohle rychlé úvědomění a napojení  umožní odpojit od vás pokušení, špatné myšlenky a vliv jiných lidí a jejich myšlenek a energie.Pak si  v těch proudech vezmete do dlaní jako kuličku před sebe energii symbolizující vaše přání ve svých rukou... budete kuličku osahávat. Držíte ji před solarem... pořád  myslíte nad proudy. Vaše přání je moje zdraví, jsem zdravá.

Pravá ruka , ruka nápadu,inspirace , kreativity, smyslu pro humor, rozlišovací schopnosti. Vnese  do přání změny, pohyb, nápad, humor.

 

 Levá ruka , zažívání, pozornosti, důležitosti, rodiny, proměnlivosti. Vnese novou pozornost svému zdraví a současně odebere chybnou  důležitost příklad ( zhoršení zdraví je pro vás příliš důležité téma a vy z něj máte stres, čímž se zdraví zase zhorší).

Oběma rukama hnětete přání.

 

Ze solaru , z mečové chrupavky, bod Jupitera vnášíte štěstí, učení, paměť, nové informace, rodinné štěstí, chování muže k ženě.

Vyčištěte téma od násnosu starých energií a uvolníte místo novým. Nové informace , nové pocity, nové konání na základě uvolnění staré databáze.... návyky ,staré info, aj.

V játrech vzniká úmysl, v pravé ruce taky. Pracujeme vždy s čistým úmyslem. V játrech jsou také průlomové body k evolučním změnám.Přání pracuje s výše uvedenými energiemi a proudy. Je mé přání správné? Ptáte se... a necháváte ho čistit proudem. Přání do sebe vložíte......do jater, do úmyslu a nakrmíte ho proudy. Až s tím budete ztotožněná, uděláte znova vzestupní proud čakry, v něm si vzpomenete na stav aktivní blaženosti, kdy vám fakt bylo dobře, nic vám nechybělo, standardní stav.

Toto je můj standardní stav a od něj odvíjím radostné, blažené a tvořivé pocity. Zpočátku je vždy potřeba se plně ztotožnit s původním známým stavem z nějakého času a prostoru. Kdy to bylo? Jak to tam vypadalo? Kdo tam ještě byl? Jsou pomocné otázky pro ukotvení pocitu.

V tomto pocitu, standardním stavu vytvoříte přání stejně jako jsme dělali s proudy. Pravé přání je snadno slučitelné se standardním stavem stavem aktivní blaženosti. Máte pocit , že vaše energie ho nasává. samozřejmě , že ho nasát má. Zakomponovat do standardního stavu a napájet vzestupným proudem přání a pak se stane součástí a vysílá energie k uskutečnění i bez vědomé účasti.

Napojuje vás na proud synchronicity- shody okolností, které vás vedou k možnosti realizovat přání . Ve vašem případě někdo vám nabídne  malé cvičení, pozve na procházku, najde další vhodné jídlo. Cvičení dělejte nejlépe 2x denně 8 dní, můžete  i déle