Jdi na obsah Jdi na menu
 


Meditace

6. 10. 2016

Meditace

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Říjen 2016

 

Meditace je změněný stav mysli. Obvykle stav alfa hladin,kdy odpadne vnímání denních zbytečností. Do alfa hladin mozku sevstupuje přes čakry,tec´hnikou pana Velechovského Modrá alfa nebo podle knihy Silvova metoda kontroly mysli, nebo jinak. Jde o to se rozhodnout ,jak do medtiace vstoupíme, opakovaně přesně projít procesem, abychom ho měli  pevně zakořeněný a zažitý pocit i verbalizaci postupu. Poté vstup do alfy nebo do meditace můžeme zjednodušit.  Základní vstup je po barvách čaker: červená, oranžová , žlutá, zelená,modrá,fialová ,bílá. Tento systém má v energetické síti své pevné , aktualizované a adaptované místo,aproto senatuto sít můžete připojit "kliknutím", "nastavením" "sítě" alfa odříkáním nebo procítěním sedmib barev čaker.

Mozek se vyvíjí v pohybu, proto je dobré trénovat  za chůze,cvičení apod. Chybný vzorec je meditovat pouoze vklidu , tichu, sám apod. Meditace slouží k uklidnění i k aktivaci,ale otom naše vědomá vůle nerozhoduje. Tělo a duše vyberou ten stav,který právě potřebují. Proto v leže obvykle člověk usne. Není to špatné ,ale nesthne programy. 

Roztěkaná mysl potřebuje trénink, spočinout v jednom bodě. Trénink pohledem do plamene nebo na1 předmět nebo opakováním jednoho nebo více slov. Např. láska,odpuštění,usmíření,uzddravení, bůh, světlo,zázrak.

Při vnitřním nebo hlasitém vyslovování slov je potřeba ta slova vnímat, pozorovat je a pozorovat tělo a každé rozptýlení  odehnat zesílením spočinutí veslově. 

Trénink koncentrace a meditace může probíhat i zjednodušeným EFT, kdy sena bod poklepává jedno slovo,které znamená téma jako anpř.  internetová adresa a mozek a duše hledají cesty, podporující události a pcoity k realizaci slova.  Sjednávají se nápravy a vylepšení.  MOzek a duše pracují spolu, takže při vyklepávání tématu můžete i usnout. Před usnutím a po usnutí jste vždy v hladinách alfa. Pokud tedy vleže bude teťukat slovo prachy,vaše nadvědomí zná vaše vědomé přání a vidí do bloků v podvědomí, a když usnete,  bude realizovat reformu tohoto tématu ve vašem životě. Meditovat a programovat je potřeba umět kdykoli v během dne i noci a v jakémkoliv prostředí. Npř. i při obtížném jednání můžete klepat pod stolem do nohy a myslet: sebedůvěra, sebedůvěra, sebedůvěra, sebedůvěra. Funguje to i tak, když si představíte,že energetická ruka klepena bod a uvnitř sebezadáte internetovou adresu....

Procesem je nutno procházet pravidelně, až ses tane životním zvykem az zážitek a výsledek meditace bude čím dál hodnotnější