Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kurz 11. června 2016 - EFT pro ženy

Kurz 11. června 2016
 
 

Podil Simi, žena a ženske energie.satelit nabidek.a poptavek.homeo. akupresura a j moderni adaptacni techniky napravy skod a vylepseni.

 

EFT pro ženy

Býváme frustrované a unavené, protože častokrát je toho na nás moc. Svým blízkým bychom se rozdaly a na dobíjení svých vlastních baterek zapomínáme a ignorujeme jejich varovné kontrolky. Nakonec to odskáčeme tím, že dostaneme zpět s úroky vše, čeho jsme se obávaly, a co jsme v žádném případě nechtěly. Je čas vystoupit z tohoto začarovaného kruhu ven! 

Toužíme být lásky-plné, radosti-plné a šťastné. Je to naší pravou přirozeností. Pak je také v pohodě i naše okolí, prostředí a vše, s čím přicházíme do kontaktu…

Milé ženy, na tomto EFT workshopu, specializovaném na ženská témata, půjdeme do hloubek sebepoznání, osvobození v těchto hlavních oblastech:

1)      Já a moje tělo.

2)      Můj partnerský vztah.

3)      Já v rámci své rodiny a svého původního rodového systému

4)      Moje intuice a jak ji ještě více využívat a rozvíjet ve svém životě.

5)      Co ještě? To se bude odvíjet od unikátní konstelace dne a skupiny žen, které se setkají, a budou společně pracovat. Překvapení a věci „zdánlivě nahodilé“ mívají u nás vždycky dveře otevřeny J.

Nástroji nám budou opět Energy EFT, další techniky moderní energetické práce a naše osobitá kreativita.

Celý proces podstatně urychlí homeopatika a esence, podporující hloubkové uvědomovací procesy a nová nastavení.

Jsme mocné víc, než si dokážeme představit. A máme velkou zodpovědnost. Nejenom vůči sobě, svým partnerům a rodinám, ale také vůči světu. Naučme se svou moc konečně využívat konstruktivním způsobem. Vzkvétání světa začíná v našich srdcích…

Kdy: 11. 6. 2016, 13.00 – 17.00

Cena: 750,- Kč