Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čištění těla – techniky EFT, vzestupných a sestupných proudu

3. 10. 2016

Čištění těla – techniky EFT, vzestupných a sestupných proudu

Příklady z terapii

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Říjen 2016

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

 

Příklad z terapie – EFT v tématu.

Dejte si obe ruce na srdce 3x nadech a výdech.

Příklad tématu - Ja a moji synové, já a můj partner, já a moje práce

navazjete kontakt se svým energ. srdcem. oklepem na různé meridiány a nebo zony zpracovává telo  a energeticka temata aniž byste je přimo specifikovala. na vrcholu hlavy klepeme

já a mužské ego, slova pokapujte a klepejte různě silně, dokud neucitite, že je vám v těle jinak.

já a moji synové a já a mužské ego.

Na čele - já a moji synové , já a muži odpuštění, porozhumění .u obočí zevnitř - já a moji synové, přiznání chyby a přijetí zodpvoědnsoti.

kraj obočí - minulost pryč,

pod okem - sebeduvera sebeuvedomeni, sebehodnota -ja a moji muži, já a moji synové

pod nosem -samonárpavny systém spouštím ted.

já a moji synovéí já a moji muži samonápravyny systém

prostředek brady - sebeuvěodmí - vlastní vědomi

zkuste pozorovat, v těle, co to znamená když klpete sebeuvědomní a vlastní vědomí, jaké to je když mám své vlastní vedomi a mohu ho realizovat. jake by to byo,kdyby měli moji synove sve sebeuvedomeni a realizvoali ho.

V témat se mohou objevit pocity z minulosti, strach z toho, co by vám kdo mohl vytknout, strach co si pomyslí druzí, viny. Toto je třeba přijmoud. Pod klíční kostí klepeme – kritika děti, partnera jen mnou profrčí, je to STARA věc, je to pryč, dovoluji jim se vyjdářit. Vše je stravitelné

 

 

když si to párkrát natukáte, uvedomite si, že když mám ted a tady vytknou cokoli, je to jejich svobodný projev založený na indifiduálním pohledu v jiném čase, prostoru a stupní vývoje.není tedy duvod se litovat, zlobit, vinit apod proste to  projde skrz.

Na hrane palce smerem ven tukáme – osobozuji mé děti od mých programu a dávám jim svobodu v myšlení a konání.

ukazovaček  veškere lpeni zadostiučinní a msty ze všech nás pryč ted.

prostřednícek- inuitivní i citové i rozomové spojení -

prsteníček - zodpvoědnost.

 

na dráze koncentrace, máte blok že nechcete někomu ubližit, abyste nezklidnila v diskuzi kritiku, takže nekonverzujete přímo, a svobodně hledáte diplomatická nebo maniuplativní nebo sebeobhajujici slova a řešení

tímto omezujete volný tok enerrfgie mezi vámi a skutečné porozumění vyčistění vztahu a sdílení založené na pravé lásce  a lidském pochopení.

je to program vaší matky. terapie námještě nedosedla, kdy chcete dobře vypadat, chcete být přijatelná většsinou lidí a proto volíte diplomatické vyjádření názorua někdy sůvj názor nevyjádřeíte. čímžs ve vas kumuluje, pocit, příběh...... žije skrytě ,je to zhluk enegie, takže se vyzařuje ven a měni interakci mezi vámi a durhým i osobami, zkrestluje upřímnost a přátelství.

 

tukákme -všechny zadržené příběhy pryč,vyčistit vnitřní a vnější prostředí, ted.

se všemi diplomatickými kecy končím okamžite, dovoluji si být sama sebou.

 

malíček - jaké to je když jsem sama sebou. vlastně se bojíte být sama sebou , proč se bojíte býtsama sebou i při tukání zveednetete zemský proud a začntete vypalchovat strach být sama sebou přirozene emotivní,strach že budete odmítnutí, nebo kritizovan ,když z vás vylaeze neco, co se zrovna durhým nemusí líbít. je to z min.století a tisícíletí naučená faleš maska, hrana ruky , klepeme přetvářk, faleš a maska pryč.

udelejte si více kol a pozorujte jak se v každém kole mení vaše enerrgetika.

.

 

 

Čištění vzestupným proudem -

když jse položíte, nebo postavíte, představujte si, že ležíte ve vířívce,a vzduch a voda sotupají vzhůru skrz vás a kolem vás , nejen tělem a arutou,ale celým prostředím. pokud vám to půjde, představujte si i barvy, a zkuste pozorovovat jaké barvy jdou do jakých míst. zářivé barvy jsou v pořádku. požádáme vzestupný proud, aby vyhledal a vyhodil z vašeho systému a to i v celém vesmíru paměti pozustatky, nebo celé programy vašíi matky. adaptační spoelčenské zvyky jako je např. hygiena, kultura stolování apod. vám zustanou .

vzestupný proud působí nabíjení, očistou, transformací. jak citite tělo v té vířivce, zkuste najít pocit, kde proud mene teče. kde se zadrhne, nebo musí uhnout. tam je špatný program, a představte si, že proud ten program vyhazuje a pokud na to nemá sílu, vezměte ruce a vyndejte ho z té části těla nebo aury. můžete ho vyndat fyzickýma rukama dotykem těla nebo eterickou rukou, co ž je představa proudloužení eterického těla - vaše světelná ruka. všechny programy vyndejte pryč, dokud nebudete mít jiý pocit, např. odlehčení, nebo vaši specielní vizualizaci.

 

na to nasadíme sestupný proud, který energii doplni. obohacení je, když přes epifizu - šišinku, vyšelte světelný papsek do akaši, a stahnete si nejlepší programy po sebe.

 

druhá fáze zvedneme vzestupný zemský proud, a prohledáme tělo auru, enregetické systémy, duši, vesmír, kde jsou následné - chybné - omezující programy vzniklé vámi jako následek programu matky. toto již jsou vaše vlastní programy, ale kompenzační čili, opět se neshodují s vaší pravou podstatou . s vaší čistotou. s těmito kompenzačním programy nemůže ještě dojít k realizaci sebeuvědomění, sebevedomí, sebeduvěry, a jejich projevení v realitě dne. čistíme.

zase hledáme pocit, kde to drhne, kde to neprotéká, eterickýma rukama nebo hmotnýma rukama odebereme kompenzační program, sestupným proudem doplnime.

 

i kompenzační program měl své následky. .. toto všechno nás dostalo na jinou cestu,než osudovou. ztížilo naše povinné prožitky, odklonilo od radostné události, a život více četně zkomplikovalo. celospolečenským odklonem od osudových cest a osudových setkání došlo k tomu, že jsme obecně minuly načasování lásky, uzdravení, finanční prosperity, apod. evoluce sjednává nápravu a umožnuje enrgetickými a dotykovými adap. technikami a transform. technikami sjednat náýpravu škod pdole individuální urovně vědomí.

 

čím víc je vědomí otevřené, tím lepe nám zabírají transformační techniky, otevřít a rozšířit vědomí je proces vyžadující iniciační zákrok, což je radikální rozhodnutí jednotlivce, otvírtrám a rozušižřují sevé vědomí. dávám vědomý příkaz   mozku a bunkám k otevření vědomí a rozšíření vědomí. dovoluji přijmout vedomí duše do vedomí tela. zakořením, adaptuji, aktualizují, rozvívím denne. je dobré udelat nejaky rituaal podobný restartu, kdy můžete použít vizualizaci vypnutí a zapnutí,nebo podle veriščagina zašpúntování,nebo jakoukoiki jinou techniku se seboiu sama, která vám symbolizujje restart, ale je ptořeba, aby to mozek VIDĚL, SLYŠEL, A UČASTNIL SE KONÁN. můžete si vzít i mobil, počítač, symbolizovat to jako sebe a provést skutečně realnýá restarta před tím, nebo potom změnit PIN. znamená to, změnu přístupových kodu.

 

změna přístupových kodů je skutečně velmi duležitý rituál pro mozek,aby věděl, že je přeladen n ajinou frekvenci. mozek koná podle programu , které jsou do něj nebo jinam do těla instalovány, nebo vytvořeny a posilovány myšelneím a pocity druhých lidí a sebe sama.

 

potřebujeme tvořit svůj život, své prostředí sami, podle pravcýh individálních specifických požadavků. stadovost, podleéhání kolektivním vzorcům tradicim, nebo morálnce skupiny, kekteré se člověk přiřadí,to do dnešní doby už nepratř.í.

udelala jsem vám tuto terapii a nyní transformuji energii otce jako podporující sílu na silu podporující pozitivní a prospěšné programy ve vás vytvořene někýjm, nebo vámi.

 

v této chívli budete mít vsobe chaos, jako když procházíte všemimožnými radiovými stanicemi. nechte to vyšumet a počkejte, až se naladíte. terapii si projdete také sama protože trenink necítěn íbloku,nacíteni toku energie promena energie, proměna pocitu, je v evoluci nejdulezitejší technika aby človek poznal včas je-li znečištěn, sám sebou nebo někým jným, svou aktuální myšlenkou , pocitem ,nebo vyplavenou starou vzpomínkou, nebo myšlení někoho jiného.stzejně tak při zaznamenání blaženosti v tele mužete idenfirikovat tvoříte li blaženost vy, nebo na vás nekdo tak krásně myslí, nebo je to síla prostředí, kde jste. toto jsou vlasntosti, pocity prožitky nového evolučního člověka.