Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čištění čaker, lpění a očekávání

28. 8. 2016

Čištění čaker, lpění a očekávání

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Srpen 2016

 

Čištění čaker předchozích vztahů, kde jsou nedořešené vazby z předchozími partnery, zápisy a háčky na čakrách.

 

Představte si, zda je vaše první čakra skutečně zářivě tmavočervená, pokud tam uvidite cizi tělesa, rybářské háčky, černé kuličky, atd. začnete vyplachovat vzestupným proudem. 

Zvedejte energii ze Země do první čakry, samořejmě dál celým tělem, ale pozornost soustřeďte v první čakře. Začnete proud energie čechrat, jak když kypříte, víříte první čakru, zesilujte vzestupný proud tak, že začne z čakry vyhazvat zázamy o minulých parnterech , která nebyla použita pro vás další osobnostní růst. Tyto odpady se dostanou do eterického těla. Představnou virtuální  eterických rukou, je odeberte. Hned na to zaktivujte sestupný proud všemi čakrami dolů, začněte čakru doplňovat, vířit, a stejně tak i éterické tělo jí náležející a doplnovat trhliny, praskliny, díry a místa, která předtím vyčistil proud vzestupný. Až budete mít vizi celistvosti a zářivosti první čakry eterického těla a aury v této oblasti, vizualizujte , jak vzestupný proud pronika do druhé čakry víří, vyhazuje odebíráte , sestupný víří a doplňuje, hojí, čakra eterické tělo, aura.

 

Očištění očekávání a lpěni

Znovu si zvvedněte vzestupný proud, ptejte se, kde mám ještě v těle lpění? Někde ucítíte, že energie není tak lehká, začněte čechrat a vyhazovat lpění ven.

 Další kolo je – transformuji svá očekávání.

Znovu vzestupný proud  přes čakry, kde mám ještě v tele očekávání. po výplachu pokud nebudete citit všude ulevu a lehkost, ptejte se, proč mám ještě lpění, proč mám ještě očekávání,  a zkuste analyzovat pocit, který se v tele objeví. 

 

Lpění na výsledku vyplachujte  vzestupným proudem a nasazujte trplivost a nadhled sestupným proudem.  

 

V dnešní době jediná jistota, kterou máme je jistota přítomného okamžiku, který můžeme měnit a něco vytvářet.