Jdi na obsah Jdi na menu
 


17.12. - kurz + návod na čištění prostředí

10. 12. 2016

17.12 kurz - Mayský kalendář, 
Individuální biorytmus naladěný na Mayský kalendář. Praktický průchod znameními a tóny, porozumění a procítění následnosti, znamení tónu apod. Ještě máme volná místa , lektor Simi

 
NÁVOD NA ČIŠTĚNÍ PROSTŘEDÍ
MVDr. Simona Mullerová
korekce J. Ina Pokorná
prosinec 2016


Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 
 

Představte si cesty kolem obydlí, auta, výtahy, vnitřní obydlí, zařízení atd. do toho všeho posílejte lásku, jako takévou děkuji ti prostředí, že mě podporuješ, můžete na to namířit i energie podle kodu dne. např. děkuji ti cib 10 že vytváříš mé podporující prostředí. už tímto se bude prostředí čistit, kulitovvat, nabíjet, a začne se měnit ve smyslu , že se třeba soused odstsěhuje, není li frekvenčně slučitelný s nově vytvořeným pozitivnějším prostředím. tímto způsobem se nacházejí lidé podobně smýšlející, ve své blízkosti, potkávají se, je jim spolu dobře atd jde o migraci lidí ,kteří si najdou na uzemí ČR právě to prostředí, které je frekvenčně vyhovující a ktere je podporuje v jejich osudové cestě. 

smyšlení lidí, kteří nemají ještě otevřené vědomí je pro nás všechny brzdou v lepším případě , v horším případě dokonce programující zátěží. tito lidé sdílející naše prostředí se vývojem, kultivací prostředí vyvinou a přestanou nám škodit, v lepším příapdě nás začnou i podporovat. ale může se stat, že odejdou . je potřeba  pochpoit, že pracujeme vždy s čistým umyslem v souladu s boží vuli , naší duši a osudovou cestou .
práce na sobě se svoji vlastní energetickou je nesmírně důležitá , ale jedinec sám  nestačí ustat tlak prosředí. proto je vhodné denně  své prostředí rozvíjet a vylepšovat. 

není vždy řešení odcházet z prostředí - vztah, práce, rodina, škola, - když se tam člověk necítí dobře. 
NAOPAK  - ukol a výcvik spočívá v tom, že toto prostředí začneme kultivovat a přetvářet v prostředí podporující

další technika je představit si čakry v prostředí a vizualizací je pročistit, nebo poslat reiki do prostředí, nebo použít veriščaginův vzestupný a sestupný proud. pokud si takto oprostředí očistíte, vycvičíte,  bude vašim vůdcem, podporou, zázemím, ochranou atd. vzestupný proud prostředí čistí, a vyhazuje z něj zátěž, sestupný proud prostředí nabíjí, upevnuje a násl. svými energ. vlákny vytváří podporující události, čili proud synchronizitsy, tyto proudy přívádí jedince obývajícího prostředí do setkání, situací, příležitostí, které jsou pro jeho největší dobro a v kterých se může vyvíjet.