Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdraví a vztahy v evoluci

9. 10. 2016

Zdraví a vztahy v evoluci - aktuálně ke dnům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

říjen 2016


Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Evoluce a s ni spojene projevy- problemy ve zdravi, praci, lasce nas nuti  přijmout kvantovou psychologii a filosofii o souvislostech všeho a vším. Co je podstatne ted- abychom nežili , nedožívali za rodice jejich programy (o vedomych vime, např.  nemohl byt otec doktorem, dotlačil potom své dítě do stuidia.)ale nevedome. .nedoceneni somatizujici se do jater,slinivky, perfekcionalismus do rakoviny, gynekolog8cke potize! !!vztahy bez lasky partnerské, jen lidske, nebo na zaklade ucty. ..aj..dokud vedomi nepripusti prenos energie, myslenek, programu jako "dedictvi" ,nejde vylecit uplne.

 

Stejne jako pracovni uspech je brzdenim nazorem rodiců, chudoba je ctnost, musíš si zasloužit atd. geny se dědí i aura genu a energeticka vlakna s programy, ktera nekdy mame za sve vlastni, jindy o nich nevíme. Kriteria posuzování hodnot, vše je smíchané zděděné a individuální, čímž se problém komplikuje.  Vědomá mysl dává příkazy. Aby mozek věděl, že v přítomném okamžiku není důvod k pocitu nebo nemoci, že je komplex nezpracovaného minulého spuštění v přítomnosti, způsobí problém na zdraví , lásce, penězích.  

Tisice let se lidstvo odklani od.pravdy uprimnosti, a vytvari masku dokonale povahy, rodiny, obliceje, práce a lidi přesvědčují sebe sama navzájem, že co vičí!!!! Je realita!! moc chteji, aby to tak bylo. Hniloba uvnitr zastřená lží, čímkoli se těžko přijímá.

Kolik pocitu a myslenek měla ta hodna ,oddanna,chapajici babicka, maminka!  Ale je potřeba bez soudu a vin příjmout stínové vlastnosti svých předků i sebe, abychom je za ně nežili a vlivem evoluce neprojevovali ve své realitě. Návod na čištění je v textu z 5 a 6. 10,

Vytvarime populaci prazdnych lidi v masce dokonalosti krasavice a manažera, honbu za "stylem" vnejsiho dojmu. Následně příjde  neschopnost žít lásku a štěstí, nebot kriteria podminuji lasku dojmem toho,co vytvarime vně! Dům, auto, oblečení, vlasy, večírky, hodinky.

Jsme v dobe, kdy nas sila duse a Sil Dobra meni! Tam,kde narazi na tvrdy odpor, boli to - nemoc. financni pad, prázdnota doma navzdory autu, vlasům, postavě a hodinkám. Je čas přesměrovat sebe, přesměrovat tebe, přesměrovat nás k lásce a pravdě o všech a o všem

 Úcelem neni odmitat vše z předků, ale ani přijímat. Zdravé filtry a pravda. Předci v celé časové ose milionu let měli skvělé vlastnosti a schopnosti, které je potřeba adaptovat na teď nejlepším názorným vzorcem.

Adaptace vlastností a schopností předků „přetvářka a maska“ to umí skoro celá populace a je to bravurně adaptované na nové podmínky. Takže takhle přistoupíme k mnoha schopnostem předků. Ale s vedomou kontrolou a vědomou adaptaci (práce, bohatství, byliny aj.).

Úplne odlisné tema je laska. Nebot je pozadovana jedinecna uroven lasky multidimensionalniho cloveka v souladu s dusi .Tuto lásku lidstvo nezazilo a nemá kde nacitat ani dedit je to produkt Zeme,Vesmiru, evolucniho vedomeho clovekA a ocistene duse. JDEM NA TO! !!!

 

Podzim a zimu zamerime na čištění dolů, dovnitr, do zeme. Vyplach tlakem do Země. Do ted jsme vice vydavali a obraceli se nahoru. Ted do jara  směrdolů, vnitrni a vnejsi slupky, Loupeme vrstvy uvnitř, na bunkách, na genech, budete mít pocit, že je světla více, než odpovídá počasí vnitřní světlo.

Nevědomé programy mají své sítě, vlákna, energii jako android, aj. pro představu. A jednou aniž to víte, přímo cítíte, jako nastavené v pc, mobilu, termostat aj. někdo to, někdy nastavil, a jede to, dokud to vědomá mysl vaše nebo terapeut, neodinstaluje nebo nepřeladí.

 

Nevím, proč tolik lidí popíra energetiku nevědomí, když používají RTG, magnetickou rezonanci, aj. což vše dokazuje, že září to, co nevidíme, neznáme, nerozumíme. Prosím vzdělávejte je, tito nevědomí jsou naše prostředí, oni na naás září své nevědomé programy. A tím nás brzdí a poškozují.

Každý nás názor je vytvořený podle někoho a podle někoho upraveny. V roce 2016 nejde mít svůj originální názor, ale čím jste vzdělanější v sociologii, filozofii, tím více zdrojů máte k sestavení varianty názorů, který povazuejte za svůj, proto by mohlo být snažší ten názor upravit, nebo i otočit, protože nic originálního stějně člověk nevymyslí. Důležité je,aby vám onen názor prospíval a abyste se v něm citili dobře.