Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma dnů 20.7.2015

20. 7. 2015

Téma dnů 20.7.2015

 

Lidé nechtějí negativní pocity a střetové konfrontace. Odkládají je a mlží.., čili uhnou prožitku. Čímž nic nevyřeší pořádně.

Dualita tu je a bude v čistém smyslu vždy. Umět odmítnout, vzepřít se, říct svůj názor je nutný prožitek, abychom zažili svobodu a sebe uvědomění.

 

Téma dnů - vaginální pálení, opary... jde o odbloky nenávisti žen k mužům.

Další téma je dozrání mužů. Matky je učily čelit problémům po svém, ženském... otec je do života nepostavil. Uvědomte si, že každý otec měl taky otce, který byl poškozen výchovou. Jdeme v časové ose. Učíme se plakat, zářit, navenek. Beze studiu vyjádřit pocit, řešit ho bez masky všeobecné líbivosti a přijatelnosti.

Raději budu chvíli smutná... vzteklá...a šťastná, než žít v plochém ...výhodném vztahu...pro okolí dokonalém. Využijte dnešní den k uvědomění si, kde se omezujete...proč...kvůli komu.. a jestli to omezení skutečně stojí za to...zda omezení přinese pozitiva i vám (omezení se v cigaretách...jídle...spánku...čtení..je mnoho omezení a každé něco bere a něco dává..) Šťastní a celiství budete teprve v případě, kdy omezení přinese více a kvalitnější svobodu ve vašem životě.

 

Dnes den osobního zrání, uvědomění si sebe. Inspirace - kolik štěstí vám přinese, když vyhovíte druhým...když uděláte někomu radost za cenu sebe potlačení?