Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma dne 31.7.2015

31. 7. 2015

Téma dne 31.7.2015


Inspirace i na jiné dny. Každý den je pro něco více čiméně vhodný. Numerologické rozbory nebo mayský kalendář umožnuji zpracovat téma snadno a rychle a maximálně využít energii dne a podpory magnetického pole poslů, andělů apod. vsechna temata muzete resit v kterykoli jiny den, ale doporucuji ve sve mysli se vratit do dne,ktery k tomu byl nejvhodnejsi.pri praci na sobe muzete pouzit moje inspirativni maily,chanellingy a porady klientum a ve sve mysli se ocitnout do dne, kdy byly psane, projit meditaci, sebereflexi,beznou analyzou a potom se opet vratit do pritomneho okamziku. Vetsina lidi vlivem ruznych strachu mine nacasovani a potom se jim problemy vraci zacykluji, a lide si stezuji, ze presto ze na sobe pracuji nedosahuji kyzenych vuzsledku. je to proto, ze tema nezrpacuji ve spravny cas  a na spravem miste. Chybne kroky ve sve osobni histzorii napravte tim, ze vstoupite do historickeho okamziku, prehodnotite a zase vylezete. 

Dosavadni zpusob ziti a mysleni nam vytvoril karmu. Tuto castnahromadeneho dluhu i odmen vezeme sebou. Musime tento aterial zprcovat co nejrychleji. Bez uvedomeni si nejde smahem se zbavit vseho, co jsme do ted vytvorili. proces prestupu do nove reality muze byt snazsi a rychlejsi, kdyz pripustime, ze v teto chvili jeste dozivame nasledky dosavadniho mysleni a konani nas a ucastniku naseho zivota. Dnesni den prinasi jedno z nejsilnejsich cisteni techto nasledku, prinasi pohled na sebe a do sebe, prehodnoceni toho, kdo skutecne jsme, co uvnitr chceme, kdy jedname podle zvyku, nebo nazoru nekoho jineho, kdy se ze strachu nebo lenosti bojime zmenit nazor. dnesni den nam umozni zmenit v hlave pohled a pristup, pokud chcete, pokud pozadate pole kosmos, galaxii, pruvodce. 
Hlaveni posel dnesniho dne je EB, cesta. a Luna - uplnek. Mesic pohne s oceanem.pohne take s lidskym vedomim, nevedomim a telem.presunem vody se zaplavi stare, zbori primarni pribeh, odkryje se nove, nebo se odkryje stare, ktere je nutne prepracovat. Zalezi na tom, k cemu dnesni den vyuzijete. jsme na ceste a cesta jako takova je princip.Chybne jsme nauceni, že podstatny je cil. cil je daleko,a prostřredi a nase vedomi a nevedomi urcuje cestu. K jednomu cili muzete jit mnoha cestami, ruznzmiu casy,prostory.V pozemske realite muzete bloudit na kruhovem objedzu a dosta se do cile,neob na spravnou cestu neustalym chybnzm odbocovanim. Vas mozek a nervova soustava zna moji zprostrředkovanou filozofii. Skoro vsechno co vam predavam jsou chanellingy. Dnesnim dnem se propoji vsechno,co jste kdy cetli, nebo slyseli,vytvori se nova mapa mysleni, vytvori se nova navigace pri pruchodu labyrintem vasich myslenek a nalsenodnosti. Cim vice budete chtit jit po staru, tim vic to bude bolet a budete unaveni.

-- Dnes se vydavame na cestu svym vedomym i nevedomym a na cestu v novych podminkach.Zacneme tim, ze se vratime do detske bezprostednosti, radsoti , spontannosti a touhy poznavat nove. Zbaveni sttrachu z padu,nebo trestu zacneme zkouset nove pocity, a postoje.Samozrejme, ze poskozoene fyzicke telo stale jeste zvykove strachy pociti. Kdo je ale vasim panem,strach? kdo zalozil ten stach? nejaka osoba, ktera vam ublizila, zmanipulovala vas, vystrasila a pod. tato osoba bude ridit vasi cestju? strach odejde v okamzhiku, kdy ho prijemte, jako soucast kazdeho cloveka  a uvedomite si, ze s nami vzdycky bude a ze je ptořreba zit i s nim i vedle nej. Udelat krok presto,ze mam strach,nam umozni nadherny prozitek. strach tu neni proto, abychom prestali mluvit a konat,ale abychom srovnavali slova,ciny a pocity,ktere delame se strachem,nebo s radosti.

řešíme  zbytkové vazby na rodinu, nebo lbízké. byly to vazby  umele vytvořené historickými vzorci. v tyto dny, asi tak 2-3 se vrátila stará témata , takže jste zřejmě měli pocit, které se vám moc nelíbil. bylo to proto, že magnetické pole vytahuje i z kostní dřeně uložené vzorce  a proto jimi tělo prochází. člověk pak neví, k čemu ten procit přiradit. 
Při otvírání témat z kostní dřeně se aktivují jaterní enzymy, celé tělo se přeskládává a laboratorní hodnoty mohou vykázat odchylku v jaterních testech. Nepodleéhejte zbytečně lékařským teoriím, když jste v evolučním procestu. Už několik let víme, že transformační bunky vypúadají jako bunky nádorové a trvá 3-6 tydnu, než vyzrajíl . Krevní odběr po nějaké transformační alternativní terapii (nejen od nás) může způsobit zvýšené markery pro onkologické onemocnění. Dneska vás ještě upozornuji na zvášené hodnoty jaterních testů, souvisejících z historické paměti z kostní tkáně. 

Pocity, vazby na rodinu budou ještě vchvíli přetrvávat, viny a vzteky z dřívějších let. je to dočištění vaší časové osy. Neřekla jste ve vaší rodině a dobrým znýámým pocity, které jste měla v průběhu života v ruzných událostech a to i pocity hezké, protože vám připadalo trapné je vyjádřit. i pocity nelibosti. toto všdchno ted půjde ven jako sopka. pláč, vztek, smích. nepbrante se tomu, at ve vás nic nezustane. behem násl. dvou dnů se setkáte se stiacemi, které jste v dosavadním životě chybně vyhodnotila at se to týká díků, vděku, pokory, nebo nelibosti. tím , že tentokrát vyjádřite tento pocit nebo si ho dovolíte prlně prožít - vděk, že mtžůete s někým sdílet něco krásného, a necitit se trapně  tím, že mu to řeknete. 
spousta lidí má problém poděkovat nebo vyjádřit skutečný vděk přímo a otevřene, kvuli trapnosti. máte zásek v trapnosti . Budete mít  do neděle večer monost to napravit.  s jinou osobou, v jiném čase, v jiném duchovním stupni, ale náprava proběhne přes časoprostorovou sít.