Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dnů od 30.10.2014

31. 10. 2014

Rozbor dnů od 30.10.2014

MVDr. Simona Müllerová

Přeskládalo se více věcí, než jsem tušila, Včerejší den byl velmi rozporuplný. Dneska se to bude skládat, zítra bude líp. Odcházelo staré z dětství, chybné domněnky o sobě z dětství. Dnes budou pocity selhání, viny, touha po rodině, domovu, spočinutí s někým blízkým.

Jsme v závěrečném období dožívání pocitů z dětství, sebehodnota, důležitost, vzdor nebo být hodný, klidný, spavý, popřený. Kvůli rodičům manipulace se sebou, kvůli přijatelnosti. Každý obtěžující pocit vztahujte k dětství, aspoň tak. Mohlo to tak být, mohli mě přehlížet, možná nebyli tak milující, pečující, možná milovali po svém, pečovali po svém, nevěděli, že co je nejlepší  podle nich nemusí být ideální pro mě. Je nutné se pozastavit nad každým pocitem omezení a požádejte Galaktického Spojence o pomoc.

Pro spoustu lidí je úžasné, když se dítě nají  spí. Dělám všem čistění domněnek o sobě, domněnky  druhých o vás a domněnky vás o sobě. Vzteky, že nebylo po vašem, vztahy a marnosti duše a těla, že je tělo poškozené prostředím a nemůže plnit plán duše, že vliv prostředí byl silnější, než duše čekala, když vybírala genetický materiál pro tělo, které bude plnit  její plán.

Vliv prostředí způsobil, že se duše nemohla tak spojovat s tělem a vést ho, prostředí oslabilo slyšení pravého vnitřního hlasu, intuice. Dnes dvě nuly odvádí duši od těla a nové se napojí, svádím vaši duši do těla, nová propojení, nově uvědomění si, existují nové meridiány, energ.dráhy, co dřív tělo nemělo. Odstřelená duše nahoře se učí pracovat s novými drahami

Případné zmatení na cestě je teď dva tři dny normální. Nejasnost rozhodnutí. Desítky let v zajetí názoru o sobě, na základě domněnek a mínění druhých teď to odchází a přijde pocit ztráty, samoty, ztracen, opuštěn, neboť to, co vás drželo (sice v zajetí, ale bylo to pevné a stabilní, i když špatné a omezující) padá. Je potřeba najít svou cestu. Je měsíc psa, povolejte vlka, ať najde moudrost, primární instinkt, najde cestu ze ztracení se v pustém lese. Spojte se se svým vlkem, vlastními pravidly čistoty, čestnosti, akce, smečky, sociální cítění, zařazení. Prvotní čisté pudy a instinkty, cesta ven. Měsíc psa je asi do 5. Listopadu. Do té doby denně domácí úkol – najít jinou cestu, vlk, pustina, ven do světla, hluboký les – ven, noc a temnota – ven, dejte si denně dvě minuty na meditaci  vlk – primární čistota.

Uvědomění si sounáležitosti s lidmi, nejen s rodinou, pocit lidství, člověčenství..po odbloku zajetí v domněnkách o sobě...mínění druhých... a následné zkreslení sebehodnoty.

Odblok nálepek...hodnocení...od druhých...co tělo přijalo jako fakt...názor o sobě. Drží to...přidám sílu na odloupnutí, sílu fotonového pásu a kyslíkové terapie. Můžete pěnit v nose.

Lymfa, odpadky, aktivujte hlavně bedra, křivd, marnosti, odplavit.

Lehkost vlka vám nastaví vaši vrozenou přirozenost, po ní dom úkol dva – zorané pole, terénní auto, bagr, jste vy a jdete pevně svou cestou a prostředí, půda, země se mění podle vás, síla, přirozená moc, jasnost, tlak vpřed, za svým, síla a pevnost těla a charakteru, ale bagr cvičte až po vlkovi.

Překodování mozu, staré paměťové mapy se mění, odchází to sny, pocity, mustíe vědět, co se vám děje. Nevinit sebe, druhé, jen vědět, že paměť předků ve vás, bloky, životní prohry vlivem bloku, jde pryč, změna osudu bude 5. Listopadu.

Ve snech procházíme infem, staré konce, upozornění, dočistění témat strachu a starých oezení, souvisí to s těmito dny, měsícem, rekapitulujte témata ze snů, co je váš strašák? Co je inspirace? Jaké bylo východisko ze snu?

Co se děje uvnitř není realita, ale průchod vzpomínkami, potlačení z dětství, odchýlení od osobního směru a plánu duše,projdete tím bez pokažení přítomnosti, pokud možno prvně přijměte co bylo (je uvnitř, staré, skryté, pak vlk, pak bagr, během  6hodin až tří dnů, do soboty 24 hodin průchod.

Únava je dána nízkovibračními myšlenkami, stud, lež, odmítání sebe. Člověk pak padá dolů. Je to téma těchto dnů.

 

Komunikace o pocitech 

Když máte vztek a považujete ho za vztek ke konkrétní osobě, běžte za ní a řekněte jí: " Možná je to moje domněka..... teď se cítím tak a tak...... mám v sobě vztek na tebe ......... a potřebuji ti to říct....... možná najdeme východisko." Mluvte o sobě, ne o něm/ní, mluvte o svém pohledu na věc, ne o jeho/jejím chování, mluvte o svých pocitech v situacích, ne o jeho/jejím chování a pak se zeptejte "jak to vidíš ty?