Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dne 26.7.2015

26. 7. 2015

Rozbor dne 26.7.2015

MVDr. Simona Mullerová


Začíná 13 dní přechodu z temnoty do světla. Odchod starého. Požádejte průvodce, spojence a převozníka Cimi, aby ukončili, co už nechcete, aby nastal zánik a znovuzrození. Dnes karma minulosti a karma tohoto života, osud, spoutaný minulými životy a zvyky a omezujícím chováním podle pravidel přežívajících z historie. Osud, rovnováha se osvobozuje od pout. Dnes citlivost, osud půjde novou cestou světla. Přejte si něco nového do osudu, něco jinak. Krutost v minulých životech bude smazána. Požádejte za sebe i druhé. Ti, kteří ztratili identitu kvůli krutostem v minulých životech a jsou nyní oběti, ji mohou získat. 

 
Požádejte o vyčištění podvědoí. Staro ukryté vzpomínky, zážitky, vyprázdnit. V treceně do 5.8. využití dlouhodobé paměti na aktivaci potřebného. Kooperace dlouhodobé paměti s krátkodobou umožní nový pohled, nová analýza, syntéza zejména dnes. 
 
Neděle, problém, který řešíte, má i druhou stránku, dotykem Boží ruky  ji objevíte. Vyřešení problému je možné jedině v dualitě, pro a proti, Moudré knihy radí  najít dokonalostsituace. Všechno špatké je k něčemu dobré. Prohry jsou jen nepoznaná vítězství. 26.7. se ukazuje dualita, smysl děje, vztahu, pocitu. Pusťte k sobě obě stránky, skončí iluze, idealizace i zásadní odmítání. Prostě extrém bude vyvážen zjevením dualitní stránky věci, zjevení minulosti, očištění i přítomnosti. 
 
Želva SiFu říká "včerejšek je ten tam, zítřek nám není znám. Ale dnešek, to je dar. Tak si toho daru náležitě važ"