Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor dne 14.11.2014

Zvysujici se pozitivni vibrace na planete zpusobuji otoky nohou a jinych casti tela a unavu,jako kdyz jste vysoko v horach. Vysoke vibrace evolucniho pozemstana nejsou v souladu se smutkem depresi, uzkosti, lhanim a pod. Proto vas jednak tyto vlastnosti opousteji, pruchodem pres vas (vnimate je jakko realny stav). Tomu,kdo zamerne udrzuje tyto nizkofrekvencni emoce bude mnohem hur. Pred lety jsme vibrovali na jine frekvenci, ktera byla lepe a bezpecneji slucitelna s lhanim, slabosti, uzkosti, smutkem apod. take to mela vetsina lidi podobne a tim jsme si vytvareli skupinove energeticke pole. Poslove svetla a "probuzeni lide"smeruji k radosti,odpusteni,usmireni,pracuji na sobe a meni svoji osobnost.Meni prikladem skupinove energeticke pole. Vliv techto spravne jdoucich jedincu a vliv energii zeme zpusobi,ze ten,kdo udrzuje smutek,bude na tom psychicky i fyzicky hodne spatne,protoze bude neslucitelny s prostredim.proto vam muze byt vsem hur bud odparovanim vzorců (dekuji za zrychleni pruchodu emoci). nebo vasim pesimistickym zivotnim postojem. Je treba podekovat pomocnikum za rychly pruchod emoci, protoze kdyz v tom budete setrvavat,bude vam jeste hur. 

Patek 14.11. v numerologii najdeme kody pro doplneni, nalezeni celeho cloveka, podporu Stesti,prekonani kolektivnich zvyku a vasich osobnich zvyku,ktere nevychazi z vasi prave podstaty,ale byly naucene jako obranny nebo ochrany mechanismus. 

 

Odchází stará témata a ozývá se pravda o sobě.

Má to více lidí, strachy, smutky. Ukázka, ve které životní chvíli uhnuli ze svého plánu, snů... a šli podle vzdoru, natruc okolí.

Obvykle donedávna, zejména právě před lety...i více...byly tyhle vzdory jedinou rebelií rodičům a společnosti, ale člověk se poškodil ještě více.

Cesta je skutečnou analýzou a přijetím svých kroků. Ne se vinit. Přijmout sebe, dobu, činy a začít jinak.