Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozbor a témata těchto dnů 29.7.2015

29. 7. 2015

Rozbor a témata těchto dnů 29.7.2015

MVDr. Simona Mullerová

Středa odpuštění, ženy, muži. Vrácena síly mužům, odvaha. Předskládání života, tvorba nového osudu, hlavní téma přátelství, radost, pozitivní stránky života. Nová rovnováha v sobě i mimo sebe.

 

Kdyby člověk dokázal vyjádřit své emoce hned, svůj názor, nevznikla by křivda ani zrada ani msta. Pouze potlačením projevů svého zranění pocitu vznikne potřeba nápravy, dořešení, zadostiučinění., msta dokázat si ukázat někde jinde. Jinak kdyby člověk řešil hned, nevzniknou tyhle následnosti, bude bouře, vyčistí se.

Lpění na životním postoji dětí, lidí, moc snahy je změnit, může způsobit zadní rýmu a ulpívání hlenů. Pocit plného nosu- hydrastis, jedenkrát denně, natřepte v petce, na mentální postoj a vypijte. Jinak cucejte na příznaky sliznic, velmi časté jsou nyní bolesti v boku v místě jater, slinivky, vaječníků, jsou to nevyjádřené vzteky, neboť se lidi domnívají, že tím nezmění situaci. To je pravda, situaci nezměníte, ale nepoškodíte sebe, a umožníte lidem setkat s jiným ( vaším ) názorem.

 

Ztráty majetku, partnera, práce, jsou následkem nahromadění karmy. Tam, kde to nejde vyčistit mezi tím, kde člověk lpí na udržení přežitého, nefunkčního ( např. zkaženýho zubu na který denně fouká a namlouvá si a formuje, že zub je zdravý ) zásah osudu přijde, a vytrhne to zhnilé z přežitého, neboť jsme vyslali přání na řešení. A mnoho shnilého už nejde zachránit. Nebe nás totiž zbavuje záteže nejlepší cestou, ale člověk to v tu chvíli nepozná.

 

Když se mstíte, je těžké to přiznat, jen někdo to dokáže připustit, že má mstu, pocitu zadostiučinení. Ukázat druhému, dokázat sobě. At je to jakkoliv, vždy se nakonec nejvíc mstíte sobě, protože omezení která si způsobíte mstou, jsou větší než profit. Jen to chce to zamyslet a připustit si, jak to uvnitř máte. Co vše je za péčí, pozorností a setrvání ve vztahu pracovní, osobním dítě rodič. Jaká omezení a výhody z toho plynou, např. msta rodičům. Dítě se nevzdělá celoživotním mstatím, neboť je to mrzí, jaké mají dítě. Jelikož je msta povinný přižitek vývoje, máme je všichni. Zkuste je najít, přehodnotit, vyjít z příběhu a žít pro sebe, pro svůj prospěch s čistým úmyslem.