Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2016

8. 1. 2016

ROK 2016

 

MVDr. Simona Mullerová 

 

2016 bude aktivovat jangovou sílu Marse , odvahu, vůli a vzepření se, pevnost v sobě. Zatím se to projevuje tím, že lidé míří vzdor –pevnost v sobě, proti změnám. Nový rok přinesl tolik vzdoru  a opozice. Mnoho lidí končí v nemocnicích , je potřeba přejít ke zdravé jangové síle. Lehněte si a říkejte přestávám klást odpor, děkuji za pocit co je správně . Větu si opakujte dokud neusnete . Může se stát, že vnitřní hlas Vám poradí něco úplně jiného, než Vám říká rozum a analýza reálné situace. Každopádně nejde používat všechny dosavadní zkušenosti neboť vlivem karmy , bloku , společnosti apod. byli dosavadní zkušenosti produktem karmy, ega, vtiskáváním v dětství, primárního příběhu. Porozumění principům karmy znamená, že to co se dělo, mělo nějaký význam a byl to následek procesu ve sluneční soustavě. Musíme vědět kde jsme teď a v nových podmínkách dělat stejné věci jinak a s vírou, a rozhodně znova zkoušet nové a nové věci.

 

 

Nástup do Nového roku je velké překódování, protože obsah roku 16- čili symbolika fi, čili Fibonacciho číslo je skutečně zásadní pro nás všechny na změny, které se nás  budou po celý rok dotýkat! Vracíme se ke své podstatě , čili odkládáme vše co jsme vtiskly, anebo nám bylo vnuceno a odkládáme to teď jen tím, jaký je rok. I bez vlastního přičinění se pak týká toho jak nakládáme s pocity a situacemi, do kterých se dostáváme na základě návratu ke své podstatě.  Součet roku 9  vede právě zase k dosažení a završení  tohoto procesu. Je dobře, že máme v roce 1x číslo 6 pro rodinu, lásku, umění , sex, odpočinek, aby byly síly vyrovnané.

 

8.2 začne  rok opice , což nás vede opět do rodiny, hravosti a péče o sebe. Spousta lidí  na různé sociální úrovni péče o tělo dlouhodobě zanedbává jednak proto, že část lidské populace nevěří ve vývoj lidské hmoty  a význam lidské hmoty a nevěří ani v duši a domnívají se , že musí stárnout a odejít zchátralý. Jenže tělo umožňuje duši týmovou prací  návrat k čisté podstatě a radostnému , šťastnému, zdravému , úspěšnému  životu.

 

Názory na stravu se mění každých pár let novými objevy o složení potravin a jeho vlivu na lidskou hmotu. Je potřeba v různě dlouhých intervalech  se přizpůsobovat ke svému evolučnímu stupni, takže ten, kdo před lety potřeboval  být vegetarián, aby se produchovnil a snížil množství  emočních vzorců  smutku a agrese, může dnes nebo dokonce musí možná začít jíst maso. Tím prokázat  jednak úctu zabitému  zvířeti, které žilo proto, aby se stalo naší potravou. Zmetabolizované tělo zvířete se zakomponuje do nás a v dobrém nebo špatném jeho aminokyseliny pokračují ve společném životě s námi. Je to vlastně povýšení genetické informace do lidské hmoty  a další proces koloběhu života.

 

Obecně s koloběhem života má stále mnoho lidí problém  a buď odmítá různé druhy smrti  ( za účelem potravy, stáří) nebo ze strachu na pohled utrpení zabíjí zvířata předčasně  brzy .Jak u lidí tak zvířat je potřeba přistoupit na Boží načasování a uvědomit si, že několik měsíců hospitalizovaný dědeček nebo týden hospitalizovaný pes není šťastný, když nemá vyhlídku na plnohodnotný  nebo aspoň dostatečně hodnotný život.  Samozřejmě jde o to, pustit ho mentálně duše se pak v klidu odpojí. Současně je potřeba přijmout zvířata , která se inkarnovala za účelem potravy , kdyby  nechtěla tak se nenarodí . Slepice které nesnáší   jsou vyřazeny z chovu , krávy které nezabřeznou rovněž …. Množení jatečních zvířat podléhá také určitým zákonitostem , takže duše zvířat vědí co dělají a mohou mít záměr , zakomponovat  se do těl člověka. Odmítáním kupování masa se situace nevyřeší , je potřeba vysílat energie  a afirmace na

populaci . Naopak tím, že se staneme zdrojem pozitivního myšlení změníme přístup k jatečním zvířatům a tím, že je budeme jíst s láskou a úctou  vděkem a pokorou.

 

Vyčistit se bez masa nebo bez bílkovin je rozhodně dočasně přínosné , ale může způsobit ztrátu svalové hmoty zpomalení výkonu , deficit některé základní stavební  složky pro tělo, takže i zdravotní problémy, odklon od každodenního zemského života . Každý musí vyzkoušet  co mu kdy vyhovuje  a měnit to třeba po několika měsících. Podstatné je , aby tělo bylo zdravé, radostné , aktivní a jeho vzhled odpovídal pohlaví, pokud to tak není je něco špatně.

 

 

Pozorování

Pozorování.... pokud "odhalíte" nemoc, věnujete jí pozornost a posíláte energii, sledujete zda je odehnaná event. s ní dokonce bojujete je  chyba, Je potřeba posilovat zdraví, štěstí a pozorovat jak narůstá zdraví a pohoda. Špatně je pozorovat zda příznaky ustupují neboť tím krmíte energii a celý proces podpory léčení se komplikuje nebo i znemožňuje!! Takže zásadně nic neodhánějte , ale tvořte zdraví, radost, spokojený pocit a pozorujte jak roste, jak Vás zaplňuje!!