Jdi na obsah Jdi na menu
 


PARTNERSTVÍ, Info ke dni 6.2.

8. 2. 2017

PARTNERSTVÍ , INFO K 6.2.

PRAVY PARTNER JE TEN NEJLEPSI PRO CESTU ROZVOJE,LASKY, SEBEUVEDOMENI, TVORENI MONADY JIN JANG. IDEALNI VARIANTA JE MIT PARTNERA, SE KTERYM JE ROZVOJ VSESTRANNY. NE KAZDY JE TOHO "TEĎ" SCHOPEN. PROTO PRICHAZI PARTNER DOCASNY, POSOUVAJICI, VYCHOVAVAJICI NAS ABYCHOM BYLI PRIPRAVENI NA TOHO DLOUHODOBEHO. NEJDE ODMITAT KRATKODOBE VZTAHY NEBO SE SNAZIT UDELAT Z DOCASNEHO PARTNERA TRVALEHO. SPECIFIKA CLOVEKA UMOZNI DOSTAT SE DO NOVE UROVNE VNIMANI  A.DIKY TOMU ZVLADNEME STINOVE VLASTNOSTI PARTNERA, SE KTERYM MAME SANCI NA  DLOUHODOBÝ VZTAH. V DEN LAMAT 4,6.2.JE DOBRE PODEKOVAT PARTNERUM NA CEST K.DNESKU, EVENTUÁLNĚ I TEM,KTERI JESTE MUSI PRIJIT  A "DONUTIT" NAS NECO PRIJMOUT, POCHOPIT, ODPUSTIT. /TAKZE DNES-ODPUSTENI. USMIRENI.PRIJETI PARTNERU, KTERI NAS PROVAZELI. PARTNER VZDY PRIJDE PODLE PRITOMNE UROVNE  A VYCVIKOVYM LEKCIM! VNASI DO ZIVOTA TEMATA K PRESTAVBE  A ROZVOJI A TOTEZ JE POTREBA MU DAT. DO 40TI LET PRICHAZI SPISE KARMICTI, POVINNI PARTNERI! !!PARTNER JAKO LASKA DUSE A TELA, JAKO MONADICKY DUAL (SJEDNOCENI MULDIMENSIONALNI  A ZAUJMUTI PRAVNE POZICE V PARU) ,DVOJPAPRSEK VYZADUJE PRIPRAVENOST.

BIORYTMUS DNŮ 

Mayský boiorytmus jsou přirozené kosmické energie, ovlivňující myšlení a konání pozemštanů. Mají svůj řád. Na rozdíl od umělých kalendářů a a systémů, které mají denné nebo měsíční pravidelnost. což je vidět i na počasí i na typologii měsíců a ročních období. Čínský kalendář 12 zvířat je další birotytmus, ale měsíc např, tygra, zajíce, raka, začíná v různé dny mezi 2. a 7. dnem našeho juliánského kalendáře. Měsíce jsou tedy variabilní, stejně jako délka čínského roku. Je to tedy systém člověku bližší. Čínský kalendář má 12 znamení, kdy každý rok vládne roku jiné zvíře. Začátek čínského roku je bud v lednu nebo v únoru. Každý rok jinak. Každý měsíc vládne 1 zvíře danému měsíci. v Tomto se shoduje s 12 měsíci juliánského kalndáře. Zvířata jdou vždy po sobě, stejně. Také dny jsou v čínském kalendáři ovládnuty jedním ze zvířat. V tomto je čínský kalendář nejjednodušší.Takže dnes je den buvola (musím se smát nebot buvol orá zemi a ta patří pondělku.) Takže dnes je to opravdu o zemském a rodinném. Zítra je den tygra, středa zajíc, čtvrtek drak . A tak to jde pořád po sobě. I na tento biorytmus se ladíme, abychom využili jeho potenciálu.
Rok má jenom 260 dnů. Cykly jsouo 20-denní a 13-denní. Systematiku se prostě musíme naučit.
Malé dítě se učí, že v sobotu aneděli je volno a nejde do školy. V pátek bylo kratší yučování. Za socialismu měly úřady pondělky a středy jako dlouhé dny. Dítě se mus naučit k čemu je který den a jak se jmenuje, protože jinak by třeba chodilo do školy v neděli. Stejně tak se učíme , co znamená určité slovo, den, tón v mayském kalendáří nebo v čínském. Dítě se také učí, že rok má 12 měsíců a v čem jsou jednotlivé měsíce typické. Více bych přirovnala 13-tónový cyklus  k měsíci, mayové mu říkaj trecena. Trecena hada začla v pátek. Je tpo období, které znamená transformaci, mouDsrost, vášeň, sexualitu, duchovno. Takže v tomto období není vhodné dělat velké obchody, lepší je se učit a souložit. Stejně tak jako v lednu není vhodné zasévat semena. Všechno má svou logiku a řád, když se k  tomu nauičíte určitá fakta. 
13 tónů je cyklus opakující se neustále dokola, kdy se posouváme na vyšší úroveň. Zpracováváme téma , určené trecenou. Takže se každý den na dané téma, nyní zrovna hada , dívámem jinak a zpracováváme téma určitými možnosti a úhly pohledu. První den treceny je vždy nejdůležitwjší pro specifikaci tématu, které chcdeme zvládnout. První 4 dny vkládáme potřeby a přání do té=matu.. Nypř. jakou bych chtěla mít sexualitu a vzdělání, jaký druh knih bych chtěla číst, jak bych se chtěla cítit v sexu s partnerem, co bycho chtěla zažít, jakou bych chtěla mít svoji energeticku. Co ted už mám, a co potřebuji změnit. Kde nejsem spokojená, a kde naopak jsem Co mi cyhbí a co mi přebývá, a co je tedy vlastně podstatné na toto téma. Na jakých pilířích postavím své téma , vzdělání moudrosti, sexuality a životní energetikz - téma hada Chicchan mayského kalendáře. Dnes je 4. tón treceny hada,takže dnes stavím piliře tohoto tématu. Zdraví - musím mít zdrvé oči, abych mohla číst. zdravý mozek, abych se mohla učit, a zdrvé pohlavní orgány, abych mohla prožívat sexualitu tak, jak chci. Osobní život- musím mít partnerea, sk terým budu sdílet sexualitu, musím mít učitele a knihy, abych mohla se učit a číst a musím mít na to čas-  Práce, finance - musím mít čas na učení čtení a na sex, a finance, abych tomohla zaplatit. Domov a majetek - někde ty knihy musím mít a někde musím to čtení, studium a sex provozovat. 
Výše uvedené aspwkty k tématu tphoto období zpracovávám, ujasnuji si.
Od 5. tónu začínají chodit pomůcky, znamení, energie ke zpracování tohoto tématu a k jeho posunu. V 9.tónu se zrodí nové pojetí tématu. V 10. tonu dojde ke konfliktu, díky němuž si to uvědlomím. V 11. tónu vyvrhnu dosavadní opdad, ve 12. vykrystalizuji nově já  téma. 13 tón mě napojí na univerzální energii, magii a vymrští mě a moje téma tohoto období o 1 a více stupnů výš. 
Čím více jsem v souladu s tímto systémem, tím méně jsem unavená a tím méně bolí přestavba, kterou jsem si první 4 dny objednala. A tak se to točí každýh 13 dní jednotlivé téma. 

 

POCHVALA  - z porady klientovi

 přípravu na rok ohnivého fénixe. Expanzi v práci. Velké úspěchy. Při nacítění máš pouze drobné propady, což je v pořádku v rámci duality,  preciznost a dokončení posiluji výrazněji, vzhledem k roku 10  hrozí nedotažení do konce, podcenění vývoje událostí za 75%ti procenty konání. Vysvětluji, dostaneš nabídku, začneš na tom pracovat, budeš to delegovat, rozběhneš to, všechno bude běžet ke zdárnému splnění, ty polevíš, podceníš, nebudeš energeticky krmit a celá akce s epokazí. Je potřeba, aby si situaci měl ve svých rukách od iniciace do závěru. Závěr může být i ten, že se posune na vyšší stupeň. Aktivuji více tvoje mimosmyslové vnímání. Posílám velmi intenzivní energii. Nastavuji vyrovnání sporů dříve či později, prostě nové uspořádání. fénix ti může přemrštit tvoji touhu po penězích. není to proto, že by si chtěl peníze jako takové, ale množství peněz je pro tebe měřítkem tvé kvality a tvého výkonu. Což je svým způsobem správně, ale nemůže to být jediné ani hlavní kritérium. V tuto chvíli tvé systémy mají nastavené peníze jako hlavní a určující kritérium tvé hodnoty, sebehodnoty, výkonu a prestiže. Je to dané i tím, že nemáš v přímé blízkosti podporující ženu ani kolegu nebo nadřízeného nebo klienta, který by ti dal intenzivní kvalitní zpětnou vazbu. Kyby k tobě proudily energie ocenění, obdivu, ze strany ženy, klienta, šéfa, kolegů, čtenářů, pak by se peníze staly jenom rovnocenným apsketem v množině kritérií pro ocenění. Zpracovávám to. Lidé neumí kvalitně chválit a vyslat ocenění. Ty to ale vyžaduješ, což je správně. Jenom jsi v počáteční fázi uvědom, že ti lidé to neumí. Neumí chválit, natož intenzivně a neumí projevovat svoje emoce. Uvědom si a naciť se, že tě chválí a oceňují, přestože jejich energie je zatím jemňoučká, opatrná, bázlivá a nezkušená. Populace lidí nemá zkušenost s chválením a spontánním projevem radosti. Většinou prudké nadšení bylo odsouzené. Zesměšněné, zpochybněné. V tuto chvíli se ti přeskládaly kritéria, neboť jsi velmi reaktivní systém. Takže j evšechno v pořádku.                       

Vracíme se do tvého dětství,neboť se ti právě zasekl sola,r kde jsi nebyl pochválený a oceněný za věc, kterou jsi považoval jako velkou. Je to dětský blok. Jdeme na to, za chvíli napíšu.