Jdi na obsah Jdi na menu
 


INICIACNI MAPA – LEDEN 2017, MAYSKÝ KALENDÁŘ, Info ke dnům 2.1. 2017

1. 1. 2017

INICIACNI MAPA – LEDEN 2017

MAYSKÝ KALENDÁŘ

Info ke dnům 2. Ledna 2017

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu,  ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Maysky kalendar je biorytmus. Spol sms celou dobu vysvetluji význam dnů.víme ,co se děje v pondeli. v lednu .žijeme podle toho...sazime. .sklizime. .uradujeme. .odpocivame. .podle 7 dnů...12ti mesicu. .4 rocnich obdobi. Toto vše jsem.už psala! A Maysky kalendar je nadrazeny. .má.velký účinek.nikdo nepůjde v neděli na úřad.ani do.školy.nikdo.nebude žít obili v.prosinci. .tohle.jsme se uciki na základní škole.já.vás teď ucim rytmus mayu. Pořád dokola.že ne neděle n volno a úřady a školy nefunguji, se učíme.to nemá logiku a nedá se.pochopit! Musí se to.naucit  a žít podle.toho.totéž je Maysky rytmus

 

 POKUD PISETE DO INICIACNI MAPY TATÁŽ TEMATA, POSOUVA SE JEJICH UROVEN VÝŠ  A ROZSIRUJI SE V PROJEVU. SOUCASNE VAM MOHOU PRIJIT LEPŠÍ FORMULKY A ROZSIRENI NEBO SPECIFIKACE TEMATU.                       

S NOVÝM ROKEM ZACNEME DALSI PRACI, INICIACI CAKER. KDO NEBUDE CIST DNES,STACI, KDYZ TOTEZ UDELA V JINY DEN 1 NEBO SE PRENESE DO 1.1.A Udělá znova  

2.1.2017 BEN 8 AUTORITA S USPECHEM. NA.CESTE S POCHOPENIM ZAPADANI CLANKU DO.SEBE.PONDELI -DEN ZEME A.LUNY.ZPOMALENI DVOJITE.TAH DOVNITR, NEBOT.JE TAKE 2.LEDNA.OSUD DNE 4.CIKI ZAS.O ZEMSKEM A DENNI PRACI.DEN.O.KALE.DENI PRACI. .KRUCKY. A.PIDIMZENY.ZADNA VELKA DILA ANI.ZVRATY. POMALE  PUSOBENI PRONIKNUTIN DOVNITR.