Jdi na obsah Jdi na menu
 


INFO KE DNŮM 1.2., TĚLA A DUŠE

1. 2. 2017

INFO KE DNŮM 1.2.

TĚLA A DUŠE

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Leden 2017

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

 

 

STREDA 1.2.DELAME MAPU NA UNOR. 1.MESIC MA.CISLO 2-TEMA LEVA RUKA. RODINA.DOMOV. PECE. POZORNOST. DULEZITOST. MATKA.PROMENLIVOST. VNITRNI. SKRYTE.TAJEMNE. MAGICKE. ZALUDEK.JATRA.SLINIVKA. SLEZINA. IMUNITA. TRAVENI. (UDALOSTI, JIDLA) .NEDOSTatek pece, RODINY. .DUKEZITOSTI SE PROJEVUJE KONZUMACI KVANTITY~ "PRASECI JIDLO ".VNESME NOVE KVALITY DO ELEMNTU ZEME, CISLA 2 A MESICE UNORA. /V UNORU BEZI VODNAR, MARTINA NAPISE TEMATA. 4.2.ZACNE MESIC TYGRA.NAPISU JA.MAPA ZITRA NEBO.DNES.NA MĚSÍC.                       

KAZDA MAPA -OBDOBI. POSINE TEMA.NEKTERE VYRESI.JINE POSUNE. PROMENI JEHO VYZNAM.PRO.NAS! POHKED NA TEMA.

 

TELA FUNGUJI JAKO TRENAZERY, VYMENY DUSU JSOU BEZNE.JAKMILE TELO DOSAHNE S DUSI NEJVYSSIHO MOŽNÉHO STUPNE, MUZE DOJIT K VYMENE. DO NEDAVNA PROVAZELA JEDNA DUSE.CLOVEKA CELOU INKARNACI  A PLNILA ZAVAZKY. JSME V DOBE,KDY KARMA MINULOSTI KONCI. MAME  POCHOPENO A ODZITO, CO JSME NAPACHALI- JAKO DUSE V JINYCH TELECH A ZA PREDKY, JEJICHZ GENY NESEME. PRoTO MA DUSE PLAN A POVINNOST SPLNENO A V ZAJMU ROZVOJE POTREBUJE NASE DUSE NOVE TELO  A TELO NOVOU DUSI.NOVE SPOJENI UMOZNI ZVLADNOUT PREKAZKY JINAK A POSUN V OSOBNOSTNIM RUSTU. STEJNE TAK.DUSE VE SVEM VYVOJI ZISKA.NOVY NASTROJ. V PRIPADE ZAVAZNYCH PROBLEMU MUZETE POZADAT O VYMENU PRIMO TELEM. TELO.MA PROBLEM. .ZAVISLOST. ,STRACH..KTERY DOSAVADNIMI TECHNIKAMI NESEL POSUNOUT DOSTATECNE DAL.PAK JE EVIDENTNI, ZE.STAVAJICI TYM  TELO DUSE NA TO NEMÁ. .,JINA VARIANTA JE RUST A POUZIVANI MIMOSMYSLOVEHO VNIMANI A NAPOJENI NA ZEMSKOU A UNIVERSLANI ENERGETIKU. MULTIDIMENSIONALNI  VZTAHY, PRACE,LASKA VYZADUJI VYSSI UROVEN DUSE.                       

INKARNUJI SE JEDNAK OBVYKLE.DUSE PRO SLUNECNI SOUSTAVU, ALE I UMELE VYTVORENE DUSE A FORMY ENERGIE, KTERE SE SHLUKNOU NA FORMU BYTI "DUŠE" AZ SESTUOEM GALAXXIEMI K NAM.JSOU TU.DUSE,CO MAJI PRVNÍ TELA. .NEUMI ZIT.JSOU TU DUSE JAKO ROBOT ,Z. "PLASTU" ..                       

NEBO BYTOSTI NIZSIHO STUPNE A PARALEL A DIMENSI..JESTERI. JINA FORMA PTACI..DRACI. .RODI SE NOVE DUSE Z.LASKY DUSI ODSTEPENIM SVETLA RODICOVSKYCH DUSI. ,PRES TELO SE PAK MOHOU DOZIVAT ZBYTKY KARMY Z.JEJICB PUVODNI PLANETY,GALAXIE. ..NEBO Z TELA.

 

 

  

Vztah k autoritám – z porad klientům

Strach, nenávist a odpor k autrotiá – uvdoměte si , že i autorita má své stíny. Vy nedokážete být sama sobě autoritou a druhým,, nebo%t jsou vám tak odporní ti, co byli autoritami ve vašem dětství a mládí. Tehdy ony autority nedovolili, abyste věděla o jejich chýbách, pravá autorita o svých chybách mluví a nabízí řešení, má svůj prožitek, co je potřeba udělat.

Do všech téma posílám ted vaši dnššní moudrost, aby se spojila v jiném čase a prostoru a nasadila to tam, abyste mohla být ted autoritou, rozhodnout se a dát příkaz sama sobě.

Vstupte do časovéí osy před zhoršením stavu a nezávisle na jakémkoli stavu těla  a myslíi se rozhodněte – jdu do práce a řádně se účastním pracovního procesu.

 

Příklad z terapie – problémy se zažíváním – pentagram živlů ve vás a v prostředí – příjetí darů, péče, pozornosti – matky blok na zažívání z dřívějšího nepříjímání péče a chybného natavení individuality.

 

 

Transfuze – příklad z terapie

S tranfuzi dostáváte krevní bunky, geny, informaci, energii dárce .jiného člověka. Vaše tělo na to reaguje.dva v jednom. Krev je sice podobná, ale v podstatě je to někdo jiny. Může mít programy, se kterymi se neztotoznujete. Buď opravnene. Nebo přes blok.Je to jiný druh zásahu, nejen ten medicínský a známý.