Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni 6.11.

6. 11. 2016

Neděle 6.11 CIB 3 bojovník, sup 3-  blesk. Bleskové změny, sup vyzobe hnilobu fofrem. Rychlé a zázračné změny teď od 00:00 hod. 6.11 - láska , domov, rodina, sex , umění. 8 nový osud , pravidla, rodina, domov. Potřeba dělat věci po svém často brání přijetí pomoci v pravý čas. Pomocník poslaný proudem  synchronicity  může něčím připomínat  dřívějšího manipulátora. Starý mozek najde podobnost  a celou osobu , proces přiřadí   k tématu manipulátor. Nový mozek pozná , že jde jen o podobnost  v něčem , ale že jde o pomocníka teď a tady ,nikoliv manipulátora  tehdy a přijme  co největší možnou část pomoci. Dovolte CIB 3 převést vládu ze starého mozku novému z hypotalamu do hypofýzy. 

Během času spolupráce Vás budu informovat o významných dnech , abychom mapu doplňovali  a sledovali osobnostní růst, a abyste poznali, které dny vám dělají dobře...... ,které ne a podle toho si uspořádali své životní kroky. Abyste pochopili smysl pocitů a dějů  v daný den., protože pokud si něco objednáte , něco chcete.. a vyšlete  přání pak vás shody okolností, světové proudy a synchronicita vede k tomuto (někdy přes bolest , ztrátu) neboť je to nutné. Pak pochopíte proč se to děje a přikládáte tomu správný význam..

Mapa obsahuje datum iniciace , pro nás 1 mayský rok 22.10 k tomu budou přibývat další iniciace - 1.den treceny IX  4.11 a 1.11 je další iniciace na listopad. Princip je ladění se na biorytmus a rozumět cyklům, dělat správné věci  ve správný čas  se správnými lidmi a zahrnout sebereflexi. Uvědomění si  malinkých nebo i větších změn  je podpora a ujištění . Na mapu píšeme pocity, potřeby , přání , vize,  eventuálně omezení, která škrtneme nebo pišme  v jednoznačně pozitivním smyslu ( konec kouření, konec jídla od 20:00 hod večer). Mapa má obsahovat především pozitivní formulky . Od přání se posouváme k procítění pozitivních stavů... jaké by to bylo ideální , všechno s čistým úmyslem  ve prospěch všech.

Iniciační mapa  je přehled zahájení transformace, vývoje , realizace  něčeho......  Je to přehled , abychom mohli měnit , škrtat a doplňovat, rekapitulovat . Pokud nesepisujete pro a proti .... nevzpomenete si co se odehrálo ( příklad  klient si stěžuje na vystřelující bolesti do nohy  ze zad aj. problémy .Za 2 měsíce....
 Ptám se , co noha , co bolesti? 
 On: jaký bolesti ? To já nikdy neměl ....... vytáhnu kartu v ordinaci a přečtu mu anamnézu . Zapoměl , že tenhle problém měl  roky.... Takže ani nepoděkoval , proto sepisujte.
Dále význam slov  zesiluje účinek . Myšlenka je energie, emoce  je silnější energie  slova....... silnější zvuk .... písmo..... hmota . Projev ve hmotě je nutný.