Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info k říjnu

2. 10. 2016

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

 

1.10 iniciační den - zahajte , sepiště cokoliv co chcete  sklidit  za říjen., 1. - slunce , individualita, identita, štěstí, úspěch, láska , hravost, přání, radost, kariéra, osobní svoboda.  Dnes zahájení, témata na celý měsíc ovlivněné tématy od téma 1., do rodiny,  práce, našeho chování..... konání ve štěstí s láskou k úspěchu .Podpořeno zítřejším  mayským  imix drak. Síla úspěchu, zítra druhé zahájení na 20 dní .V neděli den slunce 1. - říjen spadá nový Mayský rok.

22.10.  další iniciace  pouštějte k sobě  lásku, štěstí, úspoěch jinak..... nově a evolučně.4.10 začne měsíč čínského psa - rodina,hra, tým, přátelství. Úskalí 1 - ego, nedotažení, mlžení, odklady, úskalí psa, viny, role, oběti, služba Každý má volbu na jaké aspekty se bude ladit.

1.10.-iniciacni den. Zahajte...sepisete...cokoliv,co chcete sklidit za rijen. 1-slunce.individualita.identita. stesti.uspech. lAska.hravost.prani.radost.kariéra.osobni svoboda. Dnes zahajeni. Témata na cely mesic ovlivnena tématy dne.téma 1 do.rodiny prace,do naseho 
Chovani. .konani ve stesti s laskou k.uspechu. podporeno zitrejsim mayskym imix drak,urokovym.sila uspechu. Zitra druhé zahajeni na 20 dni.v nedeli- den slunce- 1./do rijen spada novy Maysky rok.22.10.!dalsi iniciace.poustejte k sobe lasku nastesti.uspech jinak..nové..e evolucne. 4.10.zacne ,mesic cinského psa.rodina.hra.tym.pratelstvi./uskaliobdobi 1-ego.nedotazeni, mlzeni, odklady, uskali psa viny.role obeti,sluzba. /kazdy ma volbu,na jaké aspekty se bude ladit

 

Info ke dnům- příklad z terapie.

 Dnes je 1.10. a jednička nás bude provázet celý měsíc. Budou to energie, které tě vyvažují,alekteré ti nemusí vždycky dělat dobře. Buď se 1 podaří do mužské jangové expaneze nebo ti nebude dobře a budeš se cítit pod tlakem. Uvědom si, že budeš v protichůdném lěsíc ke tvé podstatě, a že tvojevnitřní nepohoda jedaná měsícem říjen jakotakový. Naopak listopadbytipak užměl udělat velmidobře. Pocity nepohody řeš tak, že si uvědomíš, že jedna miska vah je tvůj kod l 222  a druhá miskla vah je říjena slunce. Měj ten pocit rovnováhy  a zvol si vyzkoušet,jaké to jebýt sluncem. PoužijEFT v rámic tvých znalostí, můžeš poklepávat jemněi silněji a zační prosím tě už dnes na první denměsíce října,čili v denříjnové iniciace.

Zítra je iniciaceimixna20 dní.
22.10. je iniciace nacelý mayský rok 260,-v dní.
4.10. je iniciace na měsíc čínského psa.  Nejlepší je pooužít stejné iniciace,alesamozřejmě je můžeš rozvinou, podle toho , kam se v dané fázi měsíce dostaneš.