Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info - Říjen - měsíc čínského psa

5. 10. 2016

Využijeme transformaci postoje a pocitů vrodině ,skupině, přátelství. konecměsíce kohouta (do 4.10) nás kvantově zvědal, a byl zakončen tématem zbavení se tvořivé síly matky. Z rodičů a blízkých musíme vždy příjmout  adaptační zvyky, abychom mohli žít ve společnosti, ve které se narodíme. do té míry je to v pořádku. v měsíci září jsme se také vraceli ke své vlastní vůli osvobozené od kolektivní vůle, skupinové vůle, etnické vůle apod. návody jak si tyto programy odinstalovat, a posunout se k sobě sama jsou v zářijových textech filozovie a info ke dnům. 

do popředí znova vstoupilo téma anunakiu a genového inženýrství, modifikace genů, genotipu jedince a genofondu lidstava. Anunaki považovali původní lidskou rasu za !zvířata" natolik méně vyvinuté tvory, že je ke svému prospěchu šlechtili a generticky upravovali s jejich tehdejším čistým umyslem, že jednají ve prospěch člověka. My se také neptáme jatečních zvířat, a kulturních rostlin,jaký mají názor na genetickou modifikaci. přesto se lidská rasa vyvinula dál a dnešní pozemštan má původní zemské geny, anunakiu geny, geny draků, ptáků, plazů, a kdoví čeho a ještě.  tím vzniká vnitřní rozpor , kdy člověk není schopen citit a konat  v jedné správné linii. došlo i k tomu, že skupiny vloh , které patří vedle sebe byly roztříštěny a přemístěny tak, aby se vlastnosti schopnosti, a pocity, nemohly projevit dostatečně silně, aby se zabránilo tehdy vzpouře člověka proti božstvu a polobožstvi Anunakiu. 

I když nevíte, jakvypadá chromozom, co je aminokyselina,co jevloha a gen, pomyslete na množinu malých částiček ,které tvoří vlohy všeho možného pro celé kompletní lidstvo. předstatvte si takový pytel plný konfet.to je genofond lidstva, skupina genů pro jednotlivce je jeho genotyp. je to tedy část konfet z centrálního balíčku. tak, jak jsou konfety v sáčku pomíchane, tak jsou různými zásahy pomníchané vlohy na chromozomech. ve své představě zhačněte skládat konfety podle barev vedle sebe, ve dvou řetězcích, a skládejte stejné barvy proti sobě. vytvořtze si takový žebřík s kouskem růžové, modre, zelene. tento žebřík jenom trošku přetáčejte abyvšečchny konfety byly přístupné vzduchu. budete v sobě citit nějaké změny. mohlo by vás napadnout, že vám něco cyhbí, nebo přebývá,tak některe konfety vratte do centrálního genofondu a vyměnte je za jine.  nebo si přiberte další a prodlužte si žebřík. intuice vás povede a v příadě, že v intuici nevěříte,něco vás povede. jde o symboliku pro mozek, aby v době, kdy se vědomě nevěnujete teto činnoisti zpradcovával svými neuvěřitelnými schopnostmi toto téma, prováš prospěch. vaše vědomá mysl ví, že chceme žít dávat a přijímat lásku, přátelství, uctukl respekt, hravost, zdraví, ktreativitu, pracovat s nadšením prokázat výkon,umět opdoořčívat, mít fiannční bezpečí, radostně se učastnit oběhu, hrát si, vzdělávat se, atd. vytahujte konfety a tvořte žebříky. vevašem těle se bude měnit pocit.přepokládám, že každý , kdotočte, už své tělo trošku zná.změna genotypu bude mít vliv i na toho,kdo nic necítí. je to přeprogramování prostřednictvímvizualizace, a každý si houdělá sám. 

pracujeme s geny těla, ale geny (vlohy) má také aura, duše i duch. rozdíl je ve frekvenci, jakou kmitají a v odstínu barev. podobné cvičení udělejte s genofondem pro auru,duši i ducha, a kdo aspon trochu vidí nebo cítí rozpozná odlišné barvy konfet. 

vyjádření techtovloh do vnějšího prostředí je dáno epigenem. Epigen je soubor hmotných inehmotných vlivů - vzduch, jídlo, energie myšlneky, pocity, tělesná chemie. Tradice, společenská morálkaaj.  současný epigen je více tvorba  někoho jiného, než jsme my samy. nekoho, kdo už aninežije, a kdo do naší doby ani nepatří.   velká část epigenu se přenáši z gtenerace na generaci, dědí se zvyky, myšlnekové vzhorce, a to, co jíme, pijemeadýcháme je svým způsobem horší. ale jsou zde entity, které prostředí čistí, současně evoluce sama zvyšuje frekvenci hmoty a nehmoty a tím povyšuje nízhkovibrační omezující epigen na jeho vyšší uroven a částečně tímkompenzujemíru poškození. Zabrzdění ve vývoji. epigen se zmotnuje v těle jako látka, která se přilepí na vlohu, jako živýkačna na konfetě. epigen určuje která vloha bude spát nebo se projeví. a do jaké míry.  tím, že jsme v bdele pozornosti v přítomnémokamžiku  a máme vědomý záměr s čistým umyslem vytváříme svůj vlastní čiststější epigen.- vhodná strava, kultura těla, pobyt na vzduchu a slunci opt vylepšuje náš individuállní epigen,abychom byli umunní k nežádoucímu společenskému nebonárodnímu epigenu. 

vědomá myslv přítomném okamžiku víc, co chce. lásku, zdraví, odvahu... podívejte se nasvoje konfety, kde mají žvýkačky. pokud má vloha pro obezitu nalepenou zvýkačku,je to dobre. samozařejmě to toutovizualizací nepoznáte, musíte si bud vytvořit rozumovou symboliku a nebo intuitivní činnost, nebo případně svou vlastní variantu. pokud mužete dělat sami na sobě, a kdykoli ho opravit. ted si zalepím konfetu pro lhaní.  nebo ji zalepte jen trošku, pokud ještě lhát potřebujete. možná jste konfety prolhaní vyměnili za pravdomluvost v cetntrálním genofondu. možná máte zalepene konfeti pro lásku, nebo vytváření partnerských vztahů. konfety skutste osvobodit nebo vyměnit. 

doplnujici technika může být použití matrix energetics, kdy mezi dvěma prsty proudí energie ay si rozpouštíte touto energii části těla a tím zvyšujete svoji frekivenci, a nálepy epigenu se rozpouští nebo přesouvají na správná místa. vše se děje vašímvědomýmpřáním s čistým umyslemv bdele pozornosti v přítomném okamžiku.

eft -je velmi podporujici technika, popsaná v nedávných textech,vyklepváatejte omezujici tradice pryč, chybný epigben pryč, transfomrace vloh ted apod. 

připojte rozhodnutí návrat, individuálního vědomía jeho projev v denní realitě.