Jdi na obsah Jdi na menu
 


DĚTSTVÍ A EMOCE Kolektivní strachy + INFO KE DNŮM 12.12. a 13.12.

13. 12. 2016

DĚTSTVÍ A EMOCE
Kolektivní strachy

INFO KE DNUM 12,12, a 13,12,

MVDR. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2016

 

Channelingy  jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy.

Děkujeme za pochopení

 



DĚTSTVÍ A EMOCE

POSLEME SI POROZUMENI. .I "POLITOVÁNÍ" ,JAK JSME TO MELI. .MAME TĚŽKÉ. .TELO POTŘEBUJE I TUTO ENERGII..RYCHLE. EFEKTIVNE. NAKRMIT. DOHOJIT. A VEN Z TOHO!                  

CHUEN, RODINA. SVATBA. ABY CLOVEK DOSPEL, MUSI UKONCIT ZRANI -DETSTVI. ZAHOJIT DĚTSKÉ ASPEKTY. RIKALI NAM,NEBREC, NEVZTEKEJ SE..CO VYVADIS, TO NIC NENI. .ALE PRO.DITE ONA SITUACE BYLA DUVOD K EMOCI A K.DETSKYM STAROSTEM! !A.PROTO SI TO TED DOPREJEME  A SOUCITIME S DITETEM V EMOCI. EMOCE BYLA OCIMA, SRDCEM DITETEM OPRÁVNĚNÁ! NASE MAYSKA SIT NAS OBEJME V CASE A PROSTORU A V EMOCI, KTEROU NAM VZALI, ZASTAVILI ,ZESMESNILI, PODCENILI. ..A TIM NAM (NEVEDOME) VZALI KUS NÁS. .KUS CESTY A PROZITKU. JSME V AHAU, ZAKONCENI, PROSVETLENI. ZAKONCIME PLÁČE ,STRACHY,VZTEKY. .DOZITIM TEĎ. POROZUMENIM TED.NASE VNITRNI DITE.NASE DETSKE ASPEKTY, ARCHETYPY. .MILUJEME JE.VRACIME SE DO NITRA SEBE.SDILIME S DITETEM POCIT A ROZUMIME OPRAVNENOSTI.                        
A PAK UCITIME SVE JA,CELISTVEJSI. MENE BOLAVE. ROZUMIME SAMI SOBE.CEKA NAS TRECENA BEN. RODINA.DOMOV. AUTORITA! JA- NEJVYŠŠÍ AUTORITA BEN- JA A CESTA -RAKOS. BAMBUS, KUKURICE. .UZLY NA CESTE  A CLOVEK JDE A CHAPE. .KRUHOVE OBJEZDY, JDE SKRZ. .A VI.TO ZACNE V UTERY. PROTO DNES HOJIME DITE A CASOVOU OSU.                        


STRACH, PANIKA JDE I Z TOHO, ZE DITE MELO POCIT, KTERY BYL PODCENEN. DITE SE NENAUČILO  PRACOVAT S EMOCI! !!PROTO TED NEUMÍME CASTO SPRAVNE ZARADIT. .ANALYZOVAT POCIT. .EMOCI. .TRANSFORMACE TED.                        

RODIČOVSKÁ KRIZE. .TAJENA. .NEZKAZIT DITETI VANOCE. .MATURITU. .NĚCO. .CIM MLADSI TVOR, TIM VICE.VNÍMÁ ENERGETIKU, VIDI AURU. .VNÍMÁ KRIZI, STRACH, MSTU, NENAVIST RODICU. .ALE.SLYŠÍ ZE JE VSE V PORADKU. .ZMATEK. .EMOCE SE PAK NEPRIMERENE SMERUJI JINAM. .JAK RODIČOVSKÉ, TAK DETSKE. ..VZNIKA NEUMERNA REAKCR NA NEVÝZNAMNÝ PODNET, NEBOT PRAVY PODNET JE MASKOVANÝ! OPET VZNIKA CHYBNE PROGRAMOVÁNÍ ZACHAZENI S POCITEM! !!!MILOSRDNE LŽI! STUD RODICU ZA POCITY, ZA.SELHANI VE VZTAHU. .DITE VNIMA, A UČÍ SE NEZADOUCIMU STUDU ,PRETVARCE, TAJENI. .MISTO RYCHLE PRIME KONFRONTACE  A PRUCHODU UDALOSTI.

 

Kolektivní strachy

Simi a Michal Bartos dnes s chuen pracuji na tematu- -kolektivní strachy. .jde o globalni prediktory, ridici masy lidi,vyvolavani emoci strachu, a nasledne použít i energie k tranformaci pro jejich ucely a smerovani lidí tam,kam prumysl potrebuje! vědomě se napojte na čistý zdroj energie Země a Vesmiru.propalchujte se a cisteren tělo,energetiku- čákry a meridiany,auru a vlákna ,která jednotlivce napojuji na různé sítě- buď egregor (prumyslove zajmy, vyšší manipulativni strategie. .)nebo právě sítě lásky a ásky a úspěchu. .po vyplachu- predstava vodotrysk že země a nebe...uleva. .na.chvíli si predstavte zavření aury. .jako gelove vejce..a nastavte samonapravny system. 4.každý si udelejte sám, podle pocitu bezpeci. Odpojuji se od egregoru. .(farmac. Prumyslu, tabakoveho. .a.napojuji se na.čistou pravou síť....lasky. ,zdravi. .uvedomeni.

 

PONDELI EB 13..CLOVEK.OSUD.SESTUP- ZHMOTNENI BOHA DO ČLOVĚKA A JEHO POSUN VE VYVOJI 13.TONEM. /TRANFORMACNI KODY 12.12.!!!!.DUKEZITY DEN PRO SEBEUVEDOMENI  A CLOVEKA NA DUCHOVNI CESTE,V TRANFORMACI. SKVELY DEN PRO PROBUZENE. TEZKY DEN PRO "SPICI" A "ZAVŘENÉ" .                       

BEN 1.INICIACE CLOVEKA JAKO TAKOVEHO.DOPLNIME MAPU NEBO UDELAME MAPU PRO  13 DNI BEN! DOMOV.AUTORITA. CLOVEK VE SKLADANCE ZIVOTA. CLOVEK NA CESTE.                        

DNES JSME ZAHOJILI VNITRNI DITE A ZKOMPLETOVALI SE.SOUCASNE VERME SVYM DETEM,PSŮM. .A PARTNERUM. VERME V PROMENU.VYVOJ. .A DEJME JIM DUVERU! !ZITRA EB,CLOVWK A OSUD. POHLED Z PYRAMIDY. UTERY CLOVEK, CESTA,PUZZLE ZIVOTA. ZRANI NASEHO DOPLNENENHO JA.A VYKROCENI DAL.