Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální info ke dnům - leden 2016

21. 1. 2016

Aktuální info ke dnům - leden 2016

MVDr. Simona Müllerová

Jsou dny velkých vzdorů, těla se vyvíjí k tomu , aby měla svůj názor , a aby cítila vedení duše. Těla ještě úplně nepoznají co je vedení duše, a co je vedení ega. To se člověk musí učit zpětnou vazbu znalostmi a trénováním naslouchání hlasu svého srdce. Bohužel poslední mědíce lidé míří svůj vzdor špatně, na obhajobu svých názorů. Něco si zidealizují , něco si nechtějí připustit  a chtějí si udržet sebou vytvořenou  iluzi o sobě, o práci, o morálce. Lidé se mají učit spontánnosti a vytvářet a přetvářet vztahy k lásce, upřímnosti a pravdě!!!!

 

To nás , ale nikdo nenaučil, takže pořádně ani nevíme co je láska a co je naše skutečná pravda. Jak to v nás  duše otevírá , cítí tělo určitou nelibost, vzdor a někam ho namíří. Ne každý sám je skutečně schopen správné analýzy toho pocitu, ne každý pochopí , že nás duše, pole neomezených možností a proud všech okolností někam vede.  Protože kamkoliv se podíváme , můžeme najít problémovou situaci nebo osobu, kterou můžeme za něco vinit a od jeho stavu podmiňujeme vývoj sebe, svůj postoj.

 

Takže namířit zdroj třeba na práci  je z určitého pohledu  správně , jenže kdyby uvnitř osoby bylo vše v pořádku, nedostane se osoba do problémové situace. Dostáváme se vlivem rezonance do situací  a prostředí., které nás vychovávají, které reagují co v sobě neseme. Můžete změnit  své programy , pocity primární příběh , vyzařování. Dříve nebo později se Váš pocit nespokojenosti  a nedocenění vrátí. Každý  máme v životě něco , co je hezké, příjemné a  stabilizující a často se k tomu upínáme a nechceme vidět negativní stránky.  Jenže negativní stránky má každá situace, práce člověka. Můžete být šťastni co  v tom  máte a měnit potřebu neustále něco měnit  venku nebo na jiném místě.