Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.1.2016 - rozbory dne

28. 1. 2016

28.1.2016 - rozbory dne

MVDr. Simona Mullerová

 

Procházíme odblokem 70 let-bez vůle,bez vize,dělat co se musí, co někdo určí. Nechuť, lenost,staré modely práce, relaxu, odpařujeme. Projev- únava, lenost, ztráta záměru. Současně se nespojujeme s 9 planetou , nově objevenou. Projev dezorientace, odklon od  denních návyků ( v dobrém i horším smyslu). Včera nové mozkové, nervové spoje, nápady, nastavení. Zítra zase jiné základní nastavení v můj prospěch (3x) a nechte to na Vyšších Silách dobra. Udělejte aspoň kousek od všeho, co chcete od života.

1krok.....malý čin, prohlášení, aspoň se toho dotkněte. Staré zvyky , lidé si neumí dovolit pohodu a klid, štěstí trvale. Jsou často uřknutí z předků a sebe, že to nemůže vyjít, vydržet. A co teda přijde , když je teďživot docela fajn. Tohle se musí změnit v hlavě , dovolit si neustále zlepšující tendenci a samozřejmě pro to něco dělat.
Před usnutím dávám vědomý příkaz mozku a bunkám ke změně následností v můj prospěch... děkuji

Transformace  vztahu a lásky půjde přes angínové stavy, souvisí i s ledvinami. Ledviny souvisí s odvahou a strachem což je 3 téma 2016-9 Mars.
Natrum muriaticum- láska marná, zklamaná. Angína ,ledviny Phytolacca - angína do uší. Ferrum phosphoricum -uši, odvaha, vcítění, Mars.
9 kali muriaticum - uši, pochva, povinná těhotenství v karmě. Apis angína, práce pro skupinu bez vlastního myšlení. Srdce, močák- apis 30ch a ferrum phosphoricum ( únava, zpomalení, stud). Pocení x dobití energie, ladění na energie roku (oba léky) doporučuji brát preventivně 1x denně.
9 planeta se spojuje přes více otevřené lidi, aby transformovali její energii, poselství dalším... Bolestí hlavy , tlak, štítná žláza, únava, potřeba jídla
.
Dříve období štěstí  a úspěchu následoval pád, zklamání. Lidé nabyli domněnky, že nemohou být jen tak šťastni. Je-li štěstí pozor ,přijde pád . Raději se netěšili, neradovali, ze strachu z následků. Jenže dary šťastných chvil byly odměnou a dobou čerpání sil a další karmické zkoušky pády!! Lidé radši žili dole myšlenkami, penězi, neboť ze zdola nespadnete tak hluboko,omezovali se ve štěstí. Jsme v době , kdy máme žít  víc a víc ve štěstí a dožíváme zbylou karmu a poučení. Dovolte si to, šiřte informace, ať je nás více a více radostně šťastných bez očekávání pádu. Pád , ze kterého se poučíte a uděláte změnu se neopakuje. Opakuje se jen ta lekce , kdy ji vyhodnotíme špatně.