Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lekce a zpětná vazba od okolí

4. 4. 2016

Lekce a zpětná vazba od okolí

MVDr. Simona Müllerová

Zpětnou vazbu máme z domova i z práce. Dokud je vaše sebedůvěra slabá, zpochybnitelná pak máte zrcadlo odněkud, pořád. Podle numerologie, jména, karmy buď v rodině  nebo v práci, eventuálně si můžeme zvolit přáním - objednávkou Zemi a nebi odkud výchova přichází. Nezpracovaná témata dosavadního života přichází jako výzvy znova., co teď s tím..... V novém duchovním a osobnostním stupni přichází vždy, když je žák připraven. Takže nejlepší jak  se zbavit  problému , je postavit se mu , přijít na to, co ukazuje a aktivně to řešit změnou postoje.

 

Takže zrekapitulujeme co říkají, dělají, jak se cítíte, co Vám to připomíná, jak jste reagovala tehdy, co tehdejší reakce přinesla.. Vzniklé emoce, jejich spouštěče jsou staré a zvykové. Uvědomění samo o sobě  způsobí zmírnění reakcí . Vědomá mysl musí jinak, chci jinak, něco, cokoliv  změňte.....např. v tom, co mají ti lidé  za své problémy, že je musí ventilovat přes Vás......... Odhalit jejich potřebu  šéfovi, druhým? Vypadáte jako jejich  sestra, matka, která je buzerovala dříve a oni  teď jsou po Vás  , pro povahové....číselné....shody? Tím odpadne polovina problému.

 

Pak zbyde Váš úkol, lekce, shovívavost k sobě, k nim. Najít dokonalost situace .... proč hrajete jejich hru? Na obět, odmítanou , kdy jste to už zahrála a proč? Dřív třeba kvůli karmě, dnes ze zvyku? Chybně zaměřená kritika v dětství a deficit pochval vede k tomu, že dospělý odmítá jakoukoliv kritiku jako motivaci....zamyšlení se....a rovnou nasadí vzorec křivdy a opozice, kolektivní téma. Zítra mayské ahau vymyje, ukončí, urovná i kritiku.I odlišný názor zvenku  může být inspirativní , přínosný. Doba křivd z dětství je pryč.