Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava na kurz 10.1. - nejen pro kurzisty

7. 1. 2014

Příprava na kurz 10.1. - nejen pro kurzisty

MVDr. Simona Müllerová, 6. ledna 2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

 

Vcítění se, přijetí energie planet, archandělů.. duše.. je těžké, když se vesměs citům a pocitům bráníme, abychom nemuseli prožívat ty negativní pocity.

Bohužel, lidstvo, evoluce karma lidstva jako taková, staré karmické zákony - letošní Ketu je rozseká na nudle - vedlo lidstvo skutečně k častějšímu prožívání negativních emocí, a proto se lidi pocitům, citům, vcítění vyhýbali, protože vesměs přinášely utrpení.

Tím jsme všichni zatvrdli.

Nyní je třeba se otevřít, a to nám dělá 2 na počátku 2014.

Ta dvojka jako Luna a Země nás jinově tvoří a mění, otvírá citům a změnám, dva týdny vytahuje staré a vede nás někam, kam jít máme, dva týdny do nás tlačí nové a brzdí nás v přílišné ukvapenosti, abychom nezničili, co jsme zaseli.

Umění vykročit, umění couvnout.

Zaseté semeno nechat klíčit a růst podle jeho času a v dnešní době máme urychlení a tvoření vlivem 5D, čili zasejeme a urychlíme, ale nedá se vše hned.

 

Síť vědomí nad zemí. Ketu se na ni napojuje. Odlehčuje myšlení a bude nás zbavovat závislosti na kolektivním vědomí a skupinových vzorcích. Zbavení se vin. Sama evoluce teď mění, adaptuje hypotalamus skoro všem lidem, takže některé změny se stanou samy. 2014 - dvojka - otevření se citům, vcítění, spojení s Neptunem, primární příběh, čím lépe si uvědomíte kořen problému, primární příběh, tím snáz odejde. Např. mám problém od smrti dědečka, nebo - otec odešel, když mi byly dva roky, mé vztahy mají krizi po dvou letech. Oslovte Neptuna - naším osvědčeným způsobem: „Děkuji ti, Neptune, že mě prostupuješ, léčíš mě a tvoříš mě a léčíš a tvoříš mým prostřednictvím. Děkuji ti, Neptune, že mě zbavuješ primárního příběhu, že mě otvíráš citům a vcítění.“, k tomu si můžete vzít Phosphorus 30ch - umožňuje mít správné vcítění a city, aniž byste byli vlezlí a potřebovali se zavděčit.

Euphrasia 30-200ch - napojí na síť vědomí, odloupne z těla i duše to, na čem lpíte. Zásadní je si to dovolit: „Dovoluji si se změnit, dovoluji si, aby mi bylo pomoženo.“ A ciťte, že si to fakt dovolujete, můžete i s někým si říct - např. vy a dcera, sedíte spolu… „Tou částí mého božského já, které je k tomu oprávněné, ti dovoluji se změnit a dovoluji ti přijmout rozhodnutí, že si dovoluješ změnit se.“ Nebo: „Prosím o vedení a sjednocení.“ Sjednocení znamená propojení jemně hmotných těl a nehmotných forem bytí pod božím vedením a načíst, na zrcadlit, zkopírovat potřebné vzorce, takže jeden, který si dovolil se změnit, může nabídnout vzorce na dovolení si.. Nebo: „Jsem v rezonanci s principem, dovoluji si se změnit, dovoluji si přijmout pomoc, dovoluji si říct si o pomoc a přijmout ji.“ Vyberte si větu, pocit, který se vám líbí, se kterým ladíte a ten si říkejte a pokuste se to cítit v sobě.. Toto téma je o iontech, o fotonech, jednotkách světla v rámci Ketu a Luny - vcítění se.