Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženám o lásce a těle, ale i mužům

28. 3. 2012

Ženám o lásce a těle, ale i mužům
Simona Müllerová, březen 2012
Máte na sebe velké požadavky, Karolíno, chcete i věci, které vidíte u druhých a na druhých, nerespektujete plně svou individualitu.
Vaše tělo a duše to má trochu jinak. Zkuste to přijmout.
Jinak Vám samozřejmě pomůžu regenerací, odbloky…. hned.
Hledáte sama sebe, svůj oheň, své nadšení pro život, ale hledáte ho venku místo uvnitř. Nejprve se zaměřte na sebe, na pravdu o sobě. Nenajdeme smysl života, dokud nenajdeme sebe. Jsou to slova, ale od slov k činům… Dělejte něco skutečně pro sebe, uspokojujte se ne skrz druhé lidi a vnější věci, ale tím, že budete cvičit, číst duchovní knihy, naučíte se mít radost z toho, že jste sama venku se stromy, že cvičíte, pozorujte se, kdy máte radost a kdy ne.
Nic z vnějšku Vám nedá tolik radosti, jako úspěšná práce Vás samotné na sobě.
Dodávám Vám na to program, aktivuji Vám vnímání sebe sama.
Doplňuji Vám ztracené části duše, měla byste se cítit celistvější.
Chyběla Vám láska a úcta k sobě, proto si Vás ani tolik nevšímali druzí,
ani Vás tolik neoceňovali.
Ad problém s Richardem.
Musíte pochopit, že nemůžete být s prvním mužem... nebo druhým..., kterého potkáte.
Každý člověk prochází vztahy, aby se obohatil, aby odžil karmu a aby se připravil na toho pravého.
Dá se říct, že pro dané období v životě je pravý vždy jeden nebo několik, kteří Vám uštědří “rány” a zkušenosti. Pokud ty rány, zkušenosti, správně pochopíte ve svůj prospěch, posun, a neodsoudíte, nezanevřete na sebe nebo jeho, pak spolu buď zůstanete a jedete dál, nebo se v klidu rozloučíte a je vám přidělen další vykonavatel karmy, další učitel, který je obluzen stejně jako vy a oba se domníváte, že jde o lásku. Může jít o lásku, někdy jde o lásku, ale vždy jde o karmu a učení se a obohacování.
Vy se bojíte, že se na Vás zase vykašle. Pokud se momentální partner na Vás vykašle, pak je to buď osud, nebo na Vás čeká někdo lepší,
nebo jste jeden z Vás zásadně nepochopili lekci a neposunuli jste se, a ten druhý už potřebuje nového učitele. Čili to má vždy smysl.
Jedině při vzájemné relativně stejné duchovní úrovni a potřebě a snaze se učit, vyvíjet, posouvat a chápat zákonitosti, jste spolu dlouho… celý život. Obvykle ale takového partnera nepotkáte ve dvaceti.. Možná ve třiceti..,, možná později.
Po letech jste nakonec ráda, že jste se s původním partnerem rozešla, když vidíte, jakým směrem se ubírá on a jakým Vy. Máme sedm smyslů, jak již víte - zrak, chuť, čich, hmat, sluch, šestý smysl a smysl pro humor- čili sedm smyslů, které používáme k životu, k jídlu, k práci, k lásce, vše bychom měli prožívat přinejmenším všemi smysly, zejména tam, kde vadne partnerská láska, nebo máme nežádoucí váhu. Správné pojetí jídla pomáhá zhubnout nebo přibrat. Mít rád tělo, buňky, orgány, je velmi důležité. Jíst radostně i před lidmi, jíst pomalu, všemi smysly, užívat si to, jíst rukama, nechat jídlo na jazykových pohárcích... Poděkujte žaludku, že pěkně tráví, a slezině, že distribuuje energii do těla, udržuje svalové napětí a ladnou postavu, odvede lymfu, a že mozku pošle energii na myšlení.
Máte úplnou pravdu, Karolíno, láska léčí vše, jenže vy máte o sobě mínění, které omezuje přístup mužů, omezuje vaše vnímání sebe s muži, před muži, takže si lásku brzdíte tím, jak jdete dál, vyvíjíte se, jak se mění podmínky na Zemi.., nejde už být v lásce a s láskou tak, jak bylo. Už neprožijete vstup a vývoj, jako dřív, protože vy jste už někde jinde a někdo jiný, myslíte na stejné formy lásky, které jste zažila, ale vy už budete zažívat jiné, měla byste zažívat lepší, když to dovolíte. Držíte staré vzorce štěstí, a ty vám v nových podmínkách neumožňují žít nové vzorce odpovídající vašemu dnešnímu já a době, nezachrání vás muž z venku, doba si od nás žádá pomoci si zevnitř. Přála bych vám i sobě ... a jiným… pomoc zvenku, zachránce…,který v nás vyvolá pocit krásy, zdraví, spalování atd.. Ale muži mají svých starostí dost, natož aby řešili ještě ty naše. Pokud to není přímo boží záměr spojit dva lidi a nějakým způsobem je nedonutí vstoupit do vztahu, pak jednotlivec, který vysílá - jsem ošklivý, tlustý, opuštěný…, není přitažlivý pro druhé lidi, přitahuje, co vysílá, opuštěného, tlustého, depresivního partnera… Každý z nás touží po radosti, veselí, odpoutání a lidé veselí a milí a uvolnění nám jsou příjemní, proto vyhledáváme společnost lidí veselých, kteří si nestěžují, nelitují se.., žijí.. Abychom my byli vyhledáváni, musíme taky vyzařovat tyto energie.. Otázka – jak na to, ,že? Chce to opravdu začít s radostmi nad přírodou, nad obrazem.. ale i nad zdravou snídaní.. radostí na dějem... Snídám podle zákonů těla vlažnou, sladkou, tučnou snídani.. sladkou ve smyslu uhlohydrátů.. čili se usmívám na své oříšky, marmeládu, máslo a chleba a usmívám se na tělo a jím sedmi smysly.. a začínám tak svůj den s úsměvem a věřím mému žaludku, že to stráví a slezina pošle energii svalům.. mozku.. lymfě a mé tělo bude pro mě pracovat.. Udržení pozitivní energie je skutečně těžké. Chce to vůli a neoblomné přesvědčení, že tohle je cesta ohledně zažívání. Jen si, prosím, uvědomte, že lásku skutečně nezískáte s pocitem nepřijetí těla. Až ukážete světu, jak jste radostná, přijde muž, který vás chce právě takovou, jaká jste - myslím postavu. Ale vy očekáváte od muže radost, zábavu, lásku, sex, něhu.., a toto vše musíte ukázat a vyzářit, takže když budete otrávená ze svého těla, nebo se cítit těžká, nafouklá, zavodněná, najdete proces - cvičení, malování… něco, co uvolní endorfiny, a vy se budete cítit radostně, nezávisle na těle, a to tělo se pak přizpůsobí.