Jdi na obsah Jdi na menu
 


Práce a peníze

28. 3. 2012

Práce a peníze
28.2.2012, Simona Müllerová
Olgo, myslím, že můžete denně děkovat, že máte klienty, jako já, děláte to?
Denně mluvím s penězi… s klienty… Denně několik minut děkuji za to, co mám…, a prosím o regulaci seshora, z nebe. Skutečně si vážím každého klienta, který přijde, a děkuji, že ke mně přichází.
Nedovolte, aby vás ovládl strach z nedostatku. Pamatujte si stálé radostné dávání a radostné přijímání. Je to na vás.
Prvotní je potřeba pomáhat lidem, druhotné je vědět, že finanční odměna k tomu patří. Dělat dopředu věci, akty, modlitby, afirmace, aby lidi chodili. Zabere to až za dva měsíce, první vlaštovky i dříve, ale v podstatě to chce dva měsíce vytrvalé práce na lidech, kteří "ještě" nejsou, denní modlitba, díky za každou korunu. Prokázat v dobách nouze, že držíte směr a odhodlání, ale prokázat, že i v dobách hojnosti se neodkloníte a nezapomenete děkovat.
To, co mám já, je sice nahoru a dolů, ale mám stále větší rezervy a stále lépe a lépe reaguje nebe na mou potřebu peněz nebo odpočinku. Když je třeba něco koupit, přijde moc lidí. Když už nemůžu, je klid a můžu odpočívat.
Ale, Olgo, to je 17let denní práce. Doba je nyní rychlejší a má síla je velká a ten, kdo se nechá vést - ne nesmyslně poslouchá, ale taky nevzdoruje - ten, kdo si nechá poradit, kdo má vděk, úctu, respekt - ke mně, k práci, k lidem, k SOBĚ, k penězům, ten se rychle rozjede a s každodenním důkazem o vděku a pokoře k práci na sobě a k práci, dostane dary větší a větší v podobě finanční odměny, nadšení z práce, času na odpočinek a úcty od klientů.
Nejtěžší je projít tím prvotním obdobím, kdy není práce, nejsou peníze. To jsou ty zkoušky. Pak přijde dar, ukázka, jak to jde, lidi, peníze a Vy zas musíte prokázat, jak s tím naložíte. Zda máte královské dělení pro Vás osobně, pro svou firmu, pro svou rodinu a nezištný sponzorský dar… Pokud skutečně peníze vždy rozdělíte pro všechny, bude se kolo roztáčet. Pokud ale jakékoliv investice litujete - do sebe... sponzorský dar... atd…, brzdíte se v dobách hojnosti i v dobách krize, úpadku. Člověk často selže a zanevře na afirmace, na denní činnost a díky. Tím se ale posouvá zpět a musí znova překonat tutéž nebo ještě větší překážku. Tím začátkem musí projít každý, kdo chce, aby měl práci, která ho psychicky a finančně naplní a uspokojí, a aby měl i čas na odpočinek. Skutečně znám jen jednu osobu, která to tak dělá. Která denně děkuje a má vděk a pokoru, je to Ina Pokorná, znáte ji z kurzu. Dostala se za rok a půl tam, kam já za mnoho let. Přijala mé vedení, ne bezhlavě, dogmaticky, ale po svém, nicméně pochopila, zkusila, vydržela a dostala…
Čím pokorněji toto děláte denně, tím rychleji jste jaksi „pánem osudu“. Pánem osudu nejsme nikdy, jsou okolnosti, osudové a karmické body, kterými musíme projít. Ale na té cestě nám Bůh dává svobodu, moře svobody se rozhodnout, jak složitě a dlouho půjdeme k cíli. Skutečná víra, že to vyjde, je základem. Víra v sebe a v boha. Nebo vyšší vedení, jak chcete. Dnešní
rychlá doba, stupeň evoluce, umožňuje Vám "služebně" mladším dosáhnout za rok toho, čeho my jsme dosáhli za 10 let… V tom je náhoda, ale také vzdor, pýcha, strachy, sebelítost, role oběti osudu, závist atd… ty jsou trestány šmahem .
Máte v okolí mnoho lidí, co by k Vám přišlo. Nevidíte je, protože koukáte jiným směrem. Koukáte často očima hněvu, protože hněv je Vaše slabá stránka, jiný má zas lítost...atd. Ti lidé Vás následují a čekají, až se otevřou brány Vaší skutečné lásky k lidem a k práci. Až peníze budou odměnou za opravdovou práci. Nepřemýšlejte o tom, na co je potřebujete, komu je dáte atd., začněte tím, že chcete dělat s plným nasazením perfektní práci, odvedete takovou prací, která si zaslouží parádní odměnu, a vy tuto odměnu přijmete. Teprve potom ohřejte své peníze, ochočte je jako partnery a jako světelné posly je nadšeně pošlete dál.
Začněte tím, že třeba za 30-70kč.. uděláte nadšeně naplno masáž jednoho prstu, ale opravdově… a dáte k tomu práci za 30kč jako bonus.. Každý musí projít malou každodenní prací a přijmout odměnu… a přerozdělit ji. Dělení je velmi důležité, je vlastně nezbytné, když spontánně radostně vydáte bez pocitu ztráty a nouze, přijde vám to zpět ve větší míře. Odkud a kolik neurčujete vy.
Nezlobte se ani na sebe, že jste tak silná, vzdorovitá, panovačná - někdy, jste tím pádem i nesmírně výkonná a vytrvalá a nezničitelná. Jakmile své stíny, slabosti budete umět použít jako hnací sílu ve prospěch všech, pak je dar síly a nezničitelnosti velmi prospěšný. Teď vám někdy vaše síla překáží v jemném vidění a cítění a v pokoře. Chcete vše hned. Principiálně to chcete, i když víte, že to nejde. Je to povahový rys. Můj. I Váš… Jenže osud vás donutí pochopit, že zákonitě procházíme fází aktivní činnosti a klidným čekáním. U ženy to je plynulejší než u muže, nicméně i žena musí projít přílivem a odlivem. Vždy ve fázi odlivu jsem si říkala, aby byl příliv, musí být odliv, velký odliv skýtá možnost velkého přílivu na základě zákonu toku energie. To samozřejmě platí tam, kde je udělaná karmická terapie práce a peněz, to vy máte.
Celá evoluce směřuje k tomu, abychom skutečně všichni měli dostatek prostředků na vše, co potřebujeme. Cestu máme každý svou. Stáhněte trochu svou expanzi, tlak, nespokojenost. Učte se konat stáním. Učte se konat couvnutím. Jak couvnete, práce a peníze přijdou do toho podtlaku, co vytvoří láska v srdci ke každému klientovi. Vysílejte tu lásku, už teď, k lidem…, a oni za tou upřímnou láskou půjdou. Vysílejte touhu pomáhat, lidé potřebují pomoct. Přijdou a rádi Vám dají své peníze, pokud ve Vašem energetickém poli bude, že i Vy dáte ráda své peníze dalším.
Je to náročný krok nebát se uvolnit ty finance, uvolnit své rezervy s radostí a vírou. Udělejte to, až budete připravena. Až ucítíte, že tam není strach. Přemýšlejte o tom, co píšu, ciťte to a zkuste to. Zkuste to na 5kč… zahoďte je… Jaký máte pocit? Když mám málo peněz, zahodím ve Vaňkovce i dvacku, zahodím spoustu pětikorun… Během pár hodin se mi objednají klienti… Čím větší potřebu mám, myslím třeba mít na dovolenou, tím více malých mincí upustím ve městě… nebo potřebnému něco koupím. Běžte do své minulosti a koukněte, kde jste chtěla rady zadarmo, práci levně atd. Na kom a na čem jste šetřila? Kdy vám bylo líto peněz, na co jste chtěla ty peníze, proč jste je držela doma…? Popřemýšlejte, vyčistěte si ty situace, začněte znova… Nadšeně platím 5kč na toaletách, i když mohu jít zadarmo, je to šance investovat, je to šance roztočit
oběživo, těším se i na tyto platby, pohyb.. Tam, kde z druhé strany ale není vděk, úcta k Vašim investicím, Vy to ucítíte a podle tlaku nebe budete investovat jinam. Ale směr investic neurčíte Vy.. možná vám automat zbaští dvacku… radujte se…rozmnoží se, když se nebudete zlobit. Čím raději dáte peníze na telefon, inkaso, opravu obuvi, výuku atd…, tím raději dají klienti peníze Vám. Obecný princip. Když si své klienty dopředu karmicky připravíte, bude práce snazší a raději Vám dají peníze. Je to zdánlivě sponzorská investice, ale je to příprava na práci. Chystám si mé klienty dopředu, ani nevím, koho, obecně. Dám jim, jen tak…a oni pak podle zákonů nebe přijdou a zaplatí mi to.
Přímo účtované peníze nejsou čistý zisk, neboť pracuji asi 13hodin denně na sobě a lidech, na nás všech. Jsou to dary, které dám a které se mi pak vrací. První krok je dát. Druhý krok je přijmout. Tam, kde je prvotně přijmout, tam je brzda. Dejte všem to, co chcete sama dostat, dejte jim práci. Nechte si vyčistit kabát, radostně dáváte práci… Zaplatíte obuvníkovi, ten zaplatí soukromé cestovce, paní z cestovky půjde do kadeřnictví, kadeřnice k Vám na masáž... Čím více lidem dáte práci a peníze, radostně, tím dříve a více se jich dostane k Vám...to je zákon nebe.
Čeká Vás tolik práce, že se z toho zblázníte…, vidím to. Jen si musíte zregulovat své energetické pole a sundat hněv z očí a usmát se. Očima, srdcem, játry na celý ten systém v téhle republice, v téhle době, neboť to byla Vaše duše, která si to zvolila.
Sergeji, ročníky 80…chtějí vše snadno a bez práce. Jsou velmi duchovní. Je to první výrazně komplexně duchovní generace. Čili tlak na zakomponování duchovních principů je větší než u jiných.
Ty jsi ale stále líný. Občas šlo něco snadno a měl jsi podporu maminky. Víme, že karma a máma Tě brzdily, ale to je pryč. V určitých obdobích sis sám prosazoval svoje postoje a postupy. Poněkud snadnější, než byla vůle nebe. To způsobilo pokles, skoro pád. Už jsi osvobozen od mámy a karmy a máš to ve svých rukách. Musíš teď sám, krok po kroku. To, co se Ti stalo, je negativní shoda okolností, čili karmický trest. Vzdorem to neprolomíš. Hlavní brzda je lenost a neochota podřídit se vesmírnému řádu v této společnosti, ČR. Abys to pochopil, nebe má plán. Ty máš karmu a osud, jsi teď a tady, v této zemi s jejími možnostmi a Tvými možnostmi. To je Tvé stanoviště a tvá cesta. Tímto bodem musíš projít s respektem. Ten nemáš. Jak to píšu, dělám Ti odbloky. Ale Ty jsi některé mé práce nezhodnotil. A obnovil jsi své původní energie, což je normální u mladého samce, nicméně omezující. Nejde to po dobrém, nejde to okoukáním a radou. Pak to jde silou nebe a vykonavateli karmy. Máme to tak všichni. Lidé 80-tých let mají svá specifika, hodně citu a vcítění. Přesto je přirozenost věku, ve kterém jsi, tedy 24 až 28 let, prosadit se, ukázat se, uspět po svém. Samci to tak mají, začleňují se do hierarchie samců – mužů ve společnosti. Takže musíme od začátku...

Okno pro rychlou odpověď