Jdi na obsah Jdi na menu
 


O srdci

11. 4. 2012

O srdci
Simona Müllerová, 10.4.2012
Při hledání karmických uzlů nacházíme tvory bez srdce nebo bez duše, tvory se ztvrdlým nebo zraněným srdcem. Tělo bez duše nemůže existovat, pojem být bez duše neznamená, že tělo žádnou nemá, jen je slabá, nebo je daleko a místo ní řídí tělo jiné nehmotné entity. Duše má své srdce a tělo má své srdce.
Cílem evoluce je myslet, dívat se.. žít srdcem. Je to složitý proces, ke kterému vede odblok kolektivních zranění – kolektivní karma, osobní karma, rodinná karma. Karmu odžíváme a čistíme a současně ji vytváříme každodenními postoji a myšlenkami. Procházíme zraněními, která jsou hlubší na základě nalepení se na již existující karmu.
Na výukách se učíme léčit srdce a vrátit se k důvěře k životu, v lásku. Sám člověk na to obvykle nestačí, ale s pomocí homeopatie, kapek (srdečník, hloh, havajské esence, Jonášovy kapky) se srdce výrazně zregeneruje. Já používám i vysokopotenční homeopatii na bloky na srdci, Cactus - srdce ve svěráku, Gelsemium - srdce jak hadřík ochablé, Fluoricum acidum - jizvy na srdci, Aurum - zraněné srdce bojovníka a krále, pod velkým tlakem rodiny a zodpovědnosti, Phosphorus - láskyplné srdce, které miluje a dává proto, aby bylo milováno, až do vyčerpání dává, Cuprum - srdce bojovníka, srdce v brnění, srdce v obraně, Ferrum - srdce spravedlivého ochránce, uzavřené v ochraně před zraněním, miluje hluboko uvnitř, ven se neotevře aj.
Hloh uklidní srdce a dává naději, trpělivost čekat. Srdečník zpevní srdce, ale otevře ho lásce a důvěře.
Během karmy si vytváříme chybné bloky, o kterých ani nevíme, žijeme pak v kruhu nebo v téměř ploché spirále.
Archanděl Muriel pomáhá vyjít z kruhu a uvolnit srdce. Gabriel je něžné srdce, lidství a mateřství. Jemná láska prolínající se vším živým. Rafael hojí srdce skrz znovuprožití bolestné události a tím umožní nové posouzení situace a vyléčení. Chamuel je archanděl radosti srdce, dětské radosti a hravosti a důvěry v život. Michael uvolňuje cestu a rozplétá karmické uzly, svým mečem může přetnout pouta s minulostí nebo přetnout karmický uzel. Odpojí nás i od závislosti na osobě, od které se chceme odpoutat. Jofiel nám ukáže pravdu o sobě, musíme být ale připraveni si ji skutečně přiznat. Zadkiel nám řekne, proč jsme se inkarnovali a léčí srdce rovněž znovuprožitím traumatické události, kterou jsme se zablokovali. Haniel pomáhá odložit zhmotnělá omezení a znovuvytvořit čistotu nebo všeobecně tvořit nové. Camael s andělskými legiemi boří kolektivní karmu a Matka Sofie skrz znovuprožití odkládá kolektivní karmu vztahů žen a mužů, znásilňování, týrání, ponižování. Všichni máme za sebou mužské i ženské inkarnace, proto se arch. Matka Sofie týká i mužů. Sofie symbolizuje matku synů a manželku mužů. Je nezbytné, aby každá žena u svého muže prvotně přijala fázi jeho matky a dala mu mateřskou lásku a výchovu, je potřeba, aby muž toto přijal a dospěl a dovyvinul se, načež převezme roli muže ochránce ženy. Je to zákonitý vývoj a nepřekročíme ho. Ženy odmítají tuto roli matky, chtějí již hotové muže; nejsou hotoví muži, vždy chybí kus výchovy matky, kus lásky matky, kterou má v sobě žena jako povinnost nejen vůči synům, ať je má nebo ne, ale i vůči mužům, potenciálním partnerům.
Část mužů naopak odmítá dospět a velmi jim vyhovuje zůstat ve fázi syn - matka, kdy jeho žena je ve dne matka a v noci milenka, manželka. I toto je chybný vzorec. Metatron nám říká, že Ježíš se za nás obětoval a že už není potřeba dalších obětí. Že trestat se vícekrát za jednu chybu je zbytečné a nežádoucí. Že máme všichni právo na lásku, štěstí i na sexualitu. Ohniví archandělé pálí ego a připoutanost k zemskému, touhu po hromadění majetku, dogmata, závislost na vnějších projevech (majetek, rádoby morální chování, upřednostnění vzhledu). Umožní nám přijmout zemské, lidské v harmonii s božským. V případě extrémního odpoutávání se od hmoty, asketismu, navrací k Zemi a člověku s jeho přirozenými touhami a projevy života. Uriel pálí zemským a božským ohněm pouta k majetku a učí nás přijímat hmotu, Zemi novým způsobem. Žít zemské a lidské nebo omezení hmotnými pouty. Anael roztaví řetězy, kterými jsme se sami spoutali, a umožní vyjít ze starých omezení. Raziel je jako Phoenix, kdy v nás vše shoří a znovu se zrodí čistota lidství. Raziel vede k tantrické sexualitě, k novému pojetí energii a sexu.
Archandělé vědí, jak žít lidské s přítomností boží. Jsou tu proto, abychom s nimi mluvili. Raguel spojuje naše těla a duši k lepší komunikaci a spolu s Barielem nás učí lásce k přírodě a k tělu, k péči o tělo a úctě k sobě a k tělu, pomáhá zbavit se zlozvyků, které škodí tělu - kouření, uzeniny aj.
Můj milý muži!
Udělala jsem si analýzu. Tvůj hologram se zaměřením na srdce. Propojila Tě s Láskou jako Sílou. Srdce máš, je čisté a bije, miluje. Tvé srdce se propojí s Láskou. Problém je v tom, že Tvé srdce miluje Tebe a ty si myslíš, že miluje mě. Já jsem jen prostředek pro uspokojení Tvých potřeb. Předpokládám, že to nechápeš a budeš mi to vyvracet. Prosím, místo slov a obhajoby se zamysli, prozkoumej to a přijmi tento fakt jako PRVNÍ a velmi důležitý krok k Lásce a sebepřijetí. Nevidím nic špatného v tom, že tvé srdce miluje Tebe jako prvního člověka, kterého opravdu miluje. Je to tak správně.
Další krok je pak láska ke všemu živému na Zemi, propojování se se všemi říšemi, milovat minerály, rostliny, zvířata, opravdově se s nimi spojit. A pak lidi jako takové. Být s tím vším v bezpečí.
Prosím, vnímej…
Zbytky ega Ti nedovolí připustit, že je to jinak, protože svět, ve kterém žijeme, svět, který tě vychoval, ti říkal, že nesmíme milovat sebe, ale druhé.
Ale vnitřní a vesmírné zákonitosti jsou jiné. Hledáme stále ve vnějším světě cokoliv, co nás naplní, co uspokojí naše potřeby srdce těla...Tvé srdce touží po uspokojení, celé Tvé já touží po lásce, jsi teprve na začátku a zoufale si myslíš, že miluješ mě. Obrať pozornost k sobě, vnímej sebe se vším a dej si lásku a pak krok po kroku vnímej říše – minerální, rostlinou, živočišnou, lidskou.
Všechno je v pořádku, jen si to uvědom. Nepřeskočíš žádný krok vývoje osobnosti. Nejde to. A pokud bys i přeskočil, budeš osudem vržen zpět, abys to dožil. To jsou zákony nad Tvou vůlí.