Jdi na obsah Jdi na menu
 


Malé info o duších

9. 7. 2012

Malé info o duších
Simona Müllerová, březen 2012
Začínám klasickými odbloky v karmě a pokračuji individuálním postupem - co vám brání v radosti a pocitech štěstí a ve smyslu života.
Na obou rukách na nehtovém lůžku prsteníčku směrem k malíčku si najdete bod v kůži vedle nehtu, co bolí, a ten si masírujte, zaryjte do něj nehet, je to bod smyslu a cíle života.
Jste jedna z duší s vyšším posláním, vůdce lidí. Duše člověka na Zemi,
zklamaná a zhrzená pomalostí člověka..
Odklon od lidí.
Znechucení lidmi.
Ztráta původního smyslu.
Jak Vám zhrubly vibrace, vzala jste na sebe běžné vlastnosti lidí, a tím poklesla energie duše a tělo se začlenilo mezi tzv. normální lidi.
Nyní zase šplháte vzhůru na vysokou duchovní úroveň. K tomu potřebujete pochopení toho, co se stalo, a karmické odbloky. Vysoké duše tu jsou proto, aby chápaly lidstvo a pomáhaly mu na vyšší úroveň. Bohužel, jak klesají, stávají se hrubohmotnými a nabírají na sebe vlastnosti, které mnozí považují za odsouzeníhodné. Ztrácejí nadhled a bezpodmínečnou lásku, běžný projev nižších vibrací. V rámci opakovaných inkarnací mají poslové světla nižší vibrace a záleží na okolnostech a uvědomování si tělem i duší, jak udrží vyšší úroveň. Už to, že to někteří nedokáží pochopit a přijmout, tento fakt sestoupení za účelem pomoci a produchovnění lidstva, je důkaz dalšího snižování vibrací. Protože pokud jdeš vibračně nahoru, pak cítíš lásku ke všem bytostem včetně lidí a plně chápeš jejich hrubohmotné projevy. Evoluční plán, hra Universa, je o tom, jak se dostat zase k božství, je o tom, že těla na Zemi mají během evolučního procesu zvýšit své vibrace, až se samy stanou čímsi jako “duše” a budou se přemisťovat na planety s vyšší úrovní, ale i s nižší. Prostě to tak JE. Je to o zážitcích, prožitcích a oduchovnění. Prostě vývoj. Čím víc to chápeš láskyplně a hluboce, karmicky, tím snáz proplouváš životem a tím více šťastných dnů zažíváš.