Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karmický závazek

4. 9. 2012

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2012

Před ničím neutečeme. Můžete popřít karmu, můžete popřít osud, můžete si přivodit nemoc nebo i smrt, ale karmickému závazku neutečete. Prožijete ho vždy a intenzita a délka je dána vaším uvědoměním si těchto zákonitostí.

My, socialističtí odchovanci, jsme desítky let řešili, jestli si koupíme tvaroh nebo mandarinky, a kolik mandarinek můžeme sníst za den. Dnes musíme řešit úplně jiné problémy, karmu, příčinu a následek našich myšlenek a činů za tento život a za životy minulé. Těla se adaptovala na neustálou přítomnost mobilů a počítačů. Sice nám stále škodí, ale ne tolik, jako například závist, sebelítost, strach.

Osoby, se kterými se potkáváme, nám ukazují naše slabé stránky, dávají nám šanci se podívat na sebe i je jinak, přinejmenším dávají šanci odpustit nebo dát druhému svobodu v jeho myšlení a konání. To je velmi obohacující a uzdravující proces. Nebo si uvědomit, že skutečně slovní projevy a chování lidi není nutné vztahovat osobně, že jejich činy nejsou namířeny na nás, aby nám ublížily, ale jsou pouhým projevem jejich povahy, osudu, karmy a míry zmanipulování “autoritami”, se kterými se dostali do kontaktu od narození.

Pevnost kolektivních vzorců zafixovaná do našeho těla a nehmotných těl je velká a opět nás tlačí do kolektivního jednání a obecných pravidel vyhodnocování dějů. Možná by stalo za zvážení, zda by nebylo lepší přijmout kolektivní vzorec andělů a Universa a vyhodnocovat přes lásku, odpuštění a právo na existenci každé bytosti. Právo myslet a konat podle individuálního uvážení bytosti, nezávisle na jejím vývojovém stupni.

Pokud máte s člověkem karmický závazek, musíte ho řešit a odpustit mu, i když nechcete. Jinak se to zhorší… Váš život nejde izolovat od vašich blízkých. Sami za sebe tu jste svým způsobem, jste v interakci s druhými a s nimi se učíte a je učíte. Na úrovni Boha jsme propojeni, ionty jsme všichni propojeni.. Nářky druhých skutečně poslouchat nemusíte, to ne.. Zažité postoje společnosti je potřeba změnit, podle toho, o co jde, respektovat je nebo ne.

Součást karmického závazku je i postavení planet v místě narození a v okamžiku početí. S tím pracují astrologové. Astrolog vám sdělí pro a proti, čili znáte své stíny a svá pozitiva a můžete tomu čelit. Vhodný vycvičený terapeut umí ale korigovat a harmonizovat postavení planet a jejich vztahy, zmírnit negativa. Je to součást karmické terapie. Vyžaduje to úctu a respekt k planetám a číslům a božstvu je zastupujícímu v terapiích.

Text klientovi: Ladím plán duše před početím, postavení planet v místě narození, opoziční negativní vlivy a okamžik zrození všem třem kvůli rozvázání karmy. Teprve nyní se úplně uvolňuje svoboda Jana, jeho láska k vám, uvidíme, jestli tu lásku projeví i fyzicky, nebo jen takto energeticky. Vy ji ale rozhodně bez výhrad nasávejte, je to to, co vám patří a co by brzdilo fyzicky vás i jeho, kdyby se energie nedostala na místo určení.

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.