Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak urychlit a usnadnit jednání

13. 6. 2012

Jak urychlit a usnadnit jednání

Simona Müllerová, 11.6.2012

Všechny, se  kterými jste ve vazbách, si představujte jako přátele, posílejte jim úsměvy. Formality, které jste vytvořila, prosvětlete láskou, odpuštěním, nejlépe když je píšete, ale můžete aspoň zpětně. Vaše spisy a formality se musí stát energeticky zajímavými, přitažlivými, aby je druhá strana vnímala, přednostně četla a řešila. Vaše osoba se musí stát milou, příjemnou, energeticky, vibracemi... Toto vše se snadno trénuje u buchet a úklidu. Usmívat se na sebe. Aktivovat své slunce, vnímat se jako milá. „Jsem zářivá, milá, láskyplná a obdivovaná žena.“ Natrénovat ten postoj. Pak jsou lidé s vámi rádi, cítí se fajn, přitahujete jejich pozornost. Je to reakce nevědomých složek našich forem existence.                  Pokud jste naštvaná, napružená, unuděná atd., jste energeticky odpudivá… I mně se stává, že se setkávám s lidmi, kteří zrcadlí mou energii, proto ve chvílích pohody a nadšení přitahuji pozitivní lidi a naopak. (Protože jsem profík, podaří se mi stav negativních energií snáz odhalit a odblokovat.) Jiní lidé to dělají nevědomky. I vy si tak vybíráte lidi, se kterými chcete trávit čas… pracovat atd.

Takže si teď pošlete na své písemnosti světlo, lásku, do vašich slov napsaných to dejte taky. Já to vše posílím, podpořím, ale ten krok je na vás, jak to uděláte, zdevadesátinásobíte efekt, neboť je tam má práce.

Dále si opakujte větu: Jsem pravdivá… - mám to v textech. Nejde o pravdu jako takovou, jde o opravdovost mluvení, žití, aby vnější bylo shodné s vnitřním. Vedu vědomou konverzaci - tím sdělíte pod vyšším vedením druhým lidem to, co sdělit máte a současně se dozvíte, co potřebujete. I písemně se vede vědomá konverzace. Jsem v bdělé pozornosti shod okolností - tím, že vedete vědomou konverzaci, vytváříte příležitosti, vysíláte do pole neomezených možností svá přání, představy.

Jste-li pravdivá - co na srdci to na jazyku, a je-li vaše srdce živé, nikoliv kamenné, pak vám nebe pošle v podobě událostí to, co potřebujete nebo vás navede na cestu k tomu.

Čím častěji to řeknete, čím opravdověji to prožijete, tím snáz a rychleji se vyřeší všechny vaše věci. Je-li někde karmický uzel, pak shody okolností ho ukáží, otevřou a vy – nebo já a vy – máme možnost to zpracovat, přehodnotit, zamyslet se nad tím, – vy zamyslet se nad sebou a tím vám negativní záležitost dává příležitost se změnit, pracovat na sobě.

Je potřeba každému poděkovat, kdo vám dá tuto příležitost, kdo vám ukáže, kde máte slabiny, neboť vám současně dává možnost se zlepšit. Samozřejmě děkovat i těm, kdo vám dávají radost, lásku, úctu a pozornost…a být v opravdovém vděku za to, co máte, co dostáváte. To, že to co máte, není ještě uspokojivé, není důvod neděkovat a nebýt vděčný, je to přestupná stanice, začínáme s vděkem za to, co máme, s tím- tak a ještě lépe!!!!