Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doba přechodu = doba odchodů

11. 4. 2012


Simona Müllerová, 5.4.2012
Doba je náročná a plná zvratů, Drak a Merkur 2012 pod vlivem jarní expanze zesílili. Také vědí, že s přibývajícím světlem, sluncem a zelení máme více síly překonat úskalí evolučního zvratu.
Tlaky na tělo jsou nesmírné. Transformační bolesti doléhají na každého, ať zánět trojklanného nervu, zuby, křeče žaludku, vystřelující bolest ze solaru do hrudníku, bolesti ramen atd..
Dřívější mírný tlak v podobě 3týdenních až 3měsíčních transformačních chřipek a zápalů plic je pryč. Nastupuje ostřejší tlak a bolest a radikální proměna. Jelikož jsme přežili předchozí 4 roky intenzivní zátěže, vydržíme prudké útoky Draka a dokončíme restrukturalizaci a produchovnění hmoty.
Bohužel ale máme mezi sebou osoby s menší životní sílou nebo s velkým egem, zatvrzelostí, nebo skutečně věkem, klasickou medicínou poškozená těla, která nemají energetický potenciál na restrukturalizaci.
Ta těla musí odejít. Je to velmi smutné.
Medicína dělá, co umí, co může a co MUSÍ. Nemůžeme se zlobit na lékaře a medicínu, za zabíjení, za zaživa týrání lidí, neboť medicína je produktem doby, našich myšlenek, požadavků a naší lenosti, řešíme tabletou bolest hlavy nebo kloubu, aniž bychom se chtěli zamýšlet nad kořenem problému.
Postavení klasické medicíny je pevné a já ji nezatracuji, rozhodně jsou oblasti, kde má své místo a důvod.
Tak jako se naše těla adaptují na vibrační síť mobilů a počítačů, tak se adaptují i na některé léky nebo produkty medicíny, tím chci říct, že je lépe zmetabolizujeme a použijeme jako placebo, zatímco tam, kde jde o karmický tlak, tam, kde nám nemoc má něco říct, tam léky selhávají.
Bohužel, často musíme projít velkou fyzickou bolestí, abychom přehodnotili priority. V okamžiku uvědomění si problému - komu ubližuji, např. i sobě, na co jsme zanevřeli, třeba na své tělo, s kým manipuluji..., bolest zmizí během vteřiny.
Když jsme ve fázi výchovy skrz bolest těla, je nejlepší se skutečně obrátit na vyšší síly a prosit o prozření. Homeopatika, byliny, analgetika mají své místo, neboť pod velkou bolestí člověk moc myslet nemůže. Velmi těžko se odpoutá pozornost od nepřestávající bolesti. Lék umožní na chvíli úlevu a dá nám prostor přemýšlet proč!!!!
Je zbytečné popírat evoluci a požadavky vesmíru, jsou síly, které jsou silnější než vůle, je to zákonitý proces, který se opakuje na Zemi.
Ti slabí, nemocní, s velkým egem, neochotní přijmout změny, obrátit pozornost na sebe, odejdou. Odejdou i ti, co mají dožitou karmu, odejdou i ti, kde je tělo opotřebené a tlak transformace by jim způsobil přílišné bolesti. Tlak transformace přichází ve vlnách a člověk, který je již nějak nemocný, by trpěl, neustále by trpěl a žádná síla dobra, vesmíru, Bůh nechce, aby člověk trpěl. Kdybychom skutečně vnímali srdce a vedení přírodou, intuicí, Vyššími silami, netrpěli bychom.
Jde mi teď o to, abyste naše milé geriatrické blízké nedrželi násilím tady. Je mnoho duší, co chce už odejít. Jejich tělo neslouží, jak má. Mají bolesti. Ztrácí smysl života, neboť nemohou ven, chodit, na zahrádku, na návštěvy, do práce. Ztráta smyslu života je velmi smutná a člověk zdravotně omezený se trápí psychicky a fyzicky. Je velmi sobecké ho udržovat tady jen proto, že my ho máme rádi. My ho nemůžeme zabavit 24hodin denně. Starší člověk nebo člověk s bolestmi spí málo, zbývá mu mnoho času na myšlení. A samozřejmě přemýšlí o mládí, co dělal, jaké to bylo, co nyní nemůže. Ti, kteří mají vitální sílu, ti projdou proměnou, uvědomí si chyby a jejich láska k životu a schopnost odpouštět jim pomůže zkrátit transformační přechod a zmírnit fyzickou bolest. Bohužel ale někteří vlivem výchovy a data narození nemohou pochopit, co se děje. Nemůžeme jim to mít za zlé. Prostě na to nemají. Umí myslet a konat po staru a nedokáží se přesměrovat. Další skupina jsou ti, kteří mají v sobě mnoho léků a ty jim zastřou mozek a v rámci metabolizace zatíží orgány a tím opět sníží regenerační sílu těla. Pokud máte v těle psychofarmaka nebo jiné množství léků, zejména kortikoidů, nemůžete myslet kvalitně. Nedokážete vyhodnotit vnější jevy a propojit mozková centra k analýze a syntéze ve smyslu pochopení problému. Prostě to nejde. Jste umělá bytost. Uměle zvenku utlumená, nastavená na tabulkový průměr podle statistik medicíny. Vyjít z kruhu je těžké, jelikož při obnově vlastních funkcí, při návratu k sobě se opět konfrontujete se svými stíny, s událostmi, které jste nezvládli. Před kterými jste utekli k lékům. Díky tomu, že jste dnes o něco moudřejší než včera, máte možnost dnes se na problém podívat nově a tím zmírnit bolest, křivdu, vztek.. a dovolit si odpustit sobě, jim. Omluvit se za vědomá a nevědomá ublížení lidem, zvířatům, ale i Zemi (neekologické jednání, týraní rostlin, týraní zvířat).
Máme na výběr. Zatvrzele setrvat v roli oběti osudu, pojídat léky, utlumit se, rozložit se, stát se umělou identitou a přežívat. Bohužel, umělé identity nepřežijí dlouho a konce jsou bolestné. Čím déle udržujete umělou identitu - kortikoidy, psychofarmaka, tím bolestnější je doba přechodu -návratu, detoxu, nicméně je zde šance se uzdravit, pochopit a dál žít radostněji a zdravěji.
Méně bolestná a méně obtížná je cesta se problému postavit hned, jak vznikne nebo jak je objeven. Postavit se mu vůlí, odvahou, pokorou a uvědoměním. Aplikovat duchovní principy do každodenního života. Přát sobě, druhým, odpouštět, vidět v nepřátelích své učitele karmy a své vykonavatele karmy, dělat vše naplno, i to, co nás zrovna nebaví, být pravdivý, nebrat osobně projevy druhých lidí a dát jim svobodu v myšlení a konání, pracovat především na sobě a být příkladem - jak žít, jak myslet, jak milovat.
Účel mého dnešního textu je poprosit vás, abyste pustili opotřebovaná těla našich blízkých, abyste pustili jejich duše a netrvali sobecky na jejich fyzické přítomnosti. Mají svůj život a my jejich fyzický život sdílíme jen velmi malým procentem. Mnoho duší setrvá proto, že milují tělo a duši někoho tady a vědí, jaký smutek a starosti způsobí odchod. Je to jejich oběť nám. Ale my je trápíme. Trápíme je strachem ze ztráty blízké osoby, a přesto nemůžeme žádným způsobem naplnit jejich život, vrátit jim smysl, radost, pohyb, zdraví. Není to v našich silách, i kdybychom 24 hodin pobývali s nimi, mluvili, hráli hry, četli, vozili na vozíčku, je to málo. A náš vlastní život je pryč. Uvědomte si, prosím, ať je to pes nebo člověk, že náš vlastní život jim nedáme, prostě to nejde, že většinu času, dne, jsou sami se svou bolestí a dívají se, jak by mohli žít, ale ono už to nejde.
Druhý význam je ten, abychom sami neprodlužovali naše utrpení a neutíkali před řešením problémů. Čím více ho odložíme, tím více komplikací přinese, až se vrátí. Zákony nebe nikdo nezmění. Jsou jistě věci, kterým se musíme podřídit .
Netrapte se tím, že naši blízcí odejdou. Duše se může vrátit do mladého zdravého těla. Může dojít k přestupu do těla již dospělého výměnou. Duše se neztratí a hmotné tělo ze Země vzešlo, do Země se vrátí. Koloběh. Zákony Země. Čím vyšší duchovní úrovně dosáhnete, tím spíše můžete komunikovat s dušemi. Na určitém vyšším stupni duchovního vývoje a po zbavení se vlády ega víte, že není potřeba komunikovat s dušemi milovaných zemřelých. Že v lásce jsme propojeni a že život na Zemi je o něčem jiném, než přivolávání duše zemřelého. Blízká duše se objeví sama a sdělí poselství. Je s námi tak, jak ona chce. Tak, jak my potřebujeme. Je v nás, protože všichni jsme Bůh, všichni jsme v nejčistší podstatě Jednota. Ale cesta k jednotě je dlouhá, proto díky za každé uvědomění si vyšší úrovně spojení.
Začněte hned, ne ráno, ne zítra, pokud skutečně chcete, začněte právě teď.