Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyšší pozitivní vibrace, Příběh o rybě

13. 7. 2013

Vyšší pozitivní vibrace

Příběh o rybě

 

MVDr. Simona Müllerová, červenec 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, 13. července 2013

 

 

Pohlížení na onemocnění končetin může být z mnoha směrů. Právě teď se podíváme na neuropatie a jiné onemocnění z pohledu pentagramu. Energetické systémy těla, čakry, meridiány, živly a elementy – pentagram, jsou velmi zásadní systém pro fungování zdraví. Pravá noha je noha vody a chladu, voda je symbol citu, vcítění, vnímání, přenosu informací. Souvisí s ledvinami, strach x odvaha. S močovým měchýřem – marnost, potlačené vzteky x vypuštění karmické nádoby a ukončení starého.

 

Pravá noha je noha začátku a konce, umožnit, ukončit cyklus něčeho a začít vykročit znova do nového koloběhu. Je to noha, místo zrození a zahájení života, stejně jako smrti. Smysl v koloběhu života je přirozený proces, díky kterému jde život dál, rozpad starého umožní zrod nového. Rozpadlé, shnilé rostliny a těla živočichu se zakomponují do země a z nich povstane život. Potraviny pasážované přes metabolismus se opět v podobě potu – voda, moči – tekutina, stolice, hmota a jiné, dostává zpět do koloběhu, pravá noha je symbolika ztuhlého, nepružného, věší pevné útvary, močové kameny, nádory.

Člověk má vždy možnost ukončit jednu etapu svého života a přejít do druhé, může radikálním skokem nebo pozvolným přechodem

Potřebuje k tomu odvahu, pravá noha je noha Marse, odvaha, vůle, zaměření, dotažení do konce, čili završení, čili konec.

 

Konec je jen polarita začátku a v našem vesmíru jsme ve světě polarit. Tarot říká, konec je dar, začíná znova. V dnešní rychlé evoluční době můžeme skutečně denně něco skončit a začít znova, vše se vyvíjí tak rychle, že zvládneme za den několikrát konec i začátek a je to správné, už neplatí starý vzorec, že to, co řeknu, platí do konce mého života. Platí to pouze do odvolání mého názoru a do vytvoření názoru – slova – nového.

Při rychlosti vývoje nelze udržovat stará prohlášení, je třeba je aspoň adaptovat, když už je nechceme změnit radikálně.

Mnoho lidí trpí dnes neuropatií, onemocněním nerovové soustavy, bolest nervů, brnění, různé stupně ochrnutí, diagnosa je jednoduchá, ale terapií, masáže, akupresuru pravé nohy, jiné dotyky, techniky nám umožní zrychlit metabolismus nohy a vyplatit z buněčné paměti a mezibuněčného prostoru odpadní látky a staré vzorce. Tělo ukládá paměti a odpady z buněk, tvoří tkáně odpadu, celulitida, strie, jizvy, nádory, bradavice. Kontejnery s odpady můžeme vysypat, ale pokud nezměníme vzorec myšlení, konání, vytvoří tělo kontejnery odpadů.

 

Archanděl Rafael, léčitel těla, duše a ducha říká, mnoho odpadu musí být odklizeno. Je zbytečné si vypálit bradavice nebo odstranit nádor, pokud si neuvědomíme myšlenkový vzorec vedoucí k této formě zhmotnění.

Archanděl Haniel je archanděl zhmotnění a odhmotnění, homeopatikum Ignatia je homeopatikum somatizace, to jsou další pomocníci při odkládání odpadu. Planeta Mars přísluší pravé noze, prává půlka těla je jangová,mužská přítomnost. Proto i Mars, jangová planeta o výkonu, svalech, držení těla pomáhá léčit, patří k číslu devět, vrcholné číslo,

završení, zaměření, dotažení do konce, Mars je generál, v těžkých životních chvílích je potřeba namířit své síly proti sobě své síly proti sobě na změnu. I ting – obrátí své vojsko proti sobě. Nemám na mysli autoimunitní onemocnění, kdy člověk obrátí svou obranu proti sobě v rámci bloku – sebedestrukce. Mám na mysli vůli, odvahu, odhodlání a zaměření. Zaměřit na svou osobní změnu a ne na změnu lidí kolem mě. Moudrý generál se stáhne z bitevního pole, když ví, že ztráty by byly velké. Proto můžeme měnit názor na směr tažení.

Dnešní doba je o tom spojit se s nehmotnými formami bytí a energetickými systémy – pentagram, Mars, Haniel, Rafael a léčit se prosbou, afirmací, mantrou, meditací, protože hmota je stabilnější než myšlenka, je potřeba použít hmotné úrovně na vyčištění, čili dotykové, adaptační techniky. Práci na těle nejde oddělit od práce na duši a energ.systémech.

Můj příběh: Jak generál zmoudřel po marném tažení proti nepříteli

Příběh je nedávný. Spala jsem vedle muže, co chrápal. V rámci žádosti a dobra jsem prosila jeho tělo,aby nechrápalo, prosila jsem buňky, odlymfovala tkáně, zahrnula ho láskou. Nic nefungovalo, naprosto vyčerpaná jsem šla čůrat – vyprázdnit karmickou nádobu martosti, vzteku, křivd. Na WC, kde je člověk vždy v alfě, čili má ty nejlepší nápady, jsem si uvědomila, že změnit musím sebe, nikoliv jeho, ulehla jsem vedle mého karmického učitele a povídám – hele hypotalame, hele buňky, duše, tělo, vládce spánku, já chci spát, potřebuji se zbavit přecitlivělosti na zvuk. Už dávno nechovám psy, nepotřebuji se budit na sebemenší zvuk, už nemám ani dítě, abych musela být ve střehu. Prosím tě vyměň tenhle program, je starý a zbytečný. Dáme tam program, že spím nádherně, klidně, hluboce celou noc a budím se nadšeně několik vteřin, před zazvoněním budíku.

 

Představila jsem si buňku, buněčnou stěnu, jako mozek buňky (kniha Biologie víry, autor Lipton), několikrát jsem pohovořila s ionty, tekutinami, buňkami a strukturami s láskou a pak povídám – dávám svobodu v myšlení a konání, může si chrápat kdy chce a jak chce, ale my spíme nádherným spánkem. Usnula jsem, možná vyčerpáním, nicméně vím, že cesta vede změnou mě, nikoliv změnou druhých.

 

 

Příběh o rybě

 

Hůř vám je proto, že je doba – evoluce, prostě nutný vývoj. Protože vy setrváváte v iluzorním manželském vztahu na základě pravidel starých 20 až 40 let, nemůže vám být úplně dobře.

Jako ryby, když vysychá voda a ona ty noho nechce, protože se přece jako ryba narodila. A tak musí rybou zůstat, vždyť ji rodiče a učitelé říkali, je ryba, tak musí být ryba a žít ve vodě a mít ploutve. Kdyby jí řekly, až budeš velká holka rybko dcero, stane se na Zemi něco, co tě možná donutí změnit životní způsob. Možná se stane, že tě vodní toky dovedou na místa, kde bude vysychat voda a ty se budeš muset oddělit od ostatních ryb, v rámci přežití si nechat narůst nohy a stát se obojživelníkem.

Když to omítneš, budeš vysychat a plácat se v mělčině.

V té době se nemůžeš ohlížet na ostatní, každý je jiná ryba a má jiný evoluční plán. Ty jsi určená k posunu a vývoji tak se neboj a řekni tělu, že chceš končetiny na pohyb v nových podmínkách a uvidíš, že to zvládneš.

Život by se zastavil, kdyby ryby odmítly nohy, adaptaci, stejné jako všichni tvorové na Zemi. Některé typologie lidí se stále domnívá, že pravidla, vzorce chování, které jim dali rodiče a které přijali za své, jsou platná a ta nejlepší celoživotně. Vy se samozřejmě vyvíjíte. Jste na tom lépe a lépe.Jenže dob je teď vážně rychlá a nečeká a vy přeci jen se pohybujete pomaleji, než je pro vás určeno.

 

 

udělám vám zbytek lenosti – čelit okolí, čelit novému, vyvíjet se podle Božího evolučního plánu.

Dovolit si pochopit, že pravidla daná rodiči, jsou stará a že vy se domníváte, že jsou vaše a všeobecně platná.

 

Veliký strach, pořád, co si pomyslí druzí.Jeden můj klient, 38 let, si oholil hlavu. Dnes to má kde kdo vašeho věku, sportovci, podnikatelé. Sluší mu to. Předtím měl 2cm vlasy, máma mu řekla, co si to dovolil, že ho lidi pomluví, mít holou hlavu. Já teda nevím, ale v mém okolí má každý pátý holou hlavu, ať je mu 15, nebo 50. a už dost let. Tak jsem to jeho mámě napsala.

A ona to fakt neví, ona asi 1953 ročník vůbec neví, že se už 15 let holej chlapům hlavy na ježka, nebo naholo.

 

Posílám vám rozbřesknutí, možná na vás padne únava, to je z neochoty se podvolit vývoji, tomu, co nevíte, co vás čeká, jste zvyklá mít věci pod kontrolou, žít známe a do známého začlenit jen kousek nového, pak je to přijatelné a malé neznáme se dá řídit a usměrňovat známými myšlenkami, postupy, ale skok, velká změna, radikální obrat, osvobození, to vám zatím nejde.

 

Jdete proti tlaku evoluce a magnetickému poli Země, která nutí lidi k pružnosti, přizpůsobivosti, duchovnosti, spotřebujete mnoho sil na udržení starého vzorce podoby těla, držení těla, chování pohybu mezi lidmi a v životě, stará forma bytí je energeticky hrubohmotná a náročná, abyste to udržela, a musíte jít dolů, do nízkých pozitivních vibrací, zatímco evoluce směřuje k vysokým pozitivním vibracím, úplně jinému způsobu života. Naprostému začlenění neviditelných záležitostí. Nejen maily a sms, ale energie srdce, práce duše, astrálních forem, intuice, to vše vyžaduje vyšší kmit, všimněte si, jaký je zájem o vyšší výkonnost počítačů, rychlost připojení, ukládání zpracování dat.

Jak podle toho, jaké frekvence má, trvá načtení informace, stažení dat, vy to máte také tak.

Já a evoluce vás vedeme na vyšší kmit, ale vy zůstáváte v tomto pomalém, nízkém, fakte vám vůbec nic nestane, když zakomponujete, připustíte zakomponování a používání vysokofrekvenčních vzorců do těla a duše.

 

Je to veliká úleva, odlehčení, snazší vyřešení úplně všeho, svoboda pohybu, přiblížení se lásce, porozumění si s lidmi, bojíte se toho, co se stane…. Nic se nestane, nic špatného, bude vám lépe a případné problémy, které by se uvolnily na cestě vzestupu s novými vibracemi a programem vyřešíte snadno, lehce a s nadhledem.