Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání s karmickou osobou

24. 7. 2013

Setkání s karmickou osobou

MVDr. Simona Müllerová, červenec 2013

Korektura textu Ina Pokorná, 24. července 2013

 

 

Karmická osoba je buď člověk, se kterým máme závazek – pozitivní nebo negativní z min. životů. Například nás někdy obrala, nyní nám to má vrátit, např. nečekaným darem, pomoci, ale samozřejmě to může být člověk, kterému my máme dát dar, lásku, pomoc, nebo i peníze za to, může mít mnohé formy, třeba nás okrade, nebo dojde k nedopatření, ztrátě peněz, nebo ho vezmeme do podnájmu, zaplatíme za něj večeři, nebo má formu, kdy nám se rozbije lednice a on ji opraví, třeba dráž, třeba levněji, ale podle karmických zákonů.

 

Další karmické osoby jsou z rodiny duše, k nim nás přivádí archanděl Sandalfon a Raziel.

Rodina duše se inkarnuje společně, protože k sobě patří, bývají z jednoho zdroje duší, planety a podobně složité téma, prostě duše se inkarnují různě k sobě jako kolegové, vyjímečně rodina, známí.

S rodinou duše je vám dobře, cítíte se svobodně, je tam jakási důvěra, přitažlivost, jiná než s ostatními lidmi, máte dojem, že je znáte dlouho.

Dvojpaprsek je hlavní partner, kterého hledáte a se kterým je to téměř dokonalé. Po dočištění karmy duše a těla a překonání svých stínů se dvojpaprsek, ale i s celou rodinou duše vyvíjíte mnohem snadněji a pružněji, než s jinými lidmi. Účastníky karmy potkáváme stále a je nutné ukončit karmu dožitím, pochopením, prožitkem, myslí, prožitkem těl a uvědoměním si souvislostí, nápravou, přijetím.

Karmická osoba odchází z vašeho života, zatímco rodina duše se drží a vyvíjíte se vedle sebe. Úskalí všeho je, že máme těla a tělo i neočištěná duše má vlastnosti pozitivní a negativní. Těla jsou odmalička ovlivněna a přesměrovávána vlivem rodičů a vychovatelů, příklady zrcadlení, vtiskávání, když se tvoří vaše osobnost, pak se stane, že partner, muž z rodiny duše se k vám dostane a vy oba cítíte velikou náklonnost a lásku.

Jenže jeden z vás je ženatý a má vzorec slibu věrnosti, strach, co si pomyslí druzí, zraněné srdce, špatné zkušenosti, únavu životem, neporozumění karmy. Setkání s karmickou osobou je důležité a šance pro oba na nové, nečekané úžasné. Sebepoznání skrz druhého, sebepoznání vedle druhého, sebepoznání pocity k druhému a současně totéž umožnit jemu. Nevlastnit ho, nechat sobě i jemu svobodu na základě svobody, náklonnosti, být spolu více. Oba ale musí se vzepřít kolektivním vzorcům, rodinám a společenským tradicím a překonat sebe, překonat prostředí a věřit, že to, co je v srdci je opravdové, riskovat zranění a ztrátu pro lásku.

 

Uvědomí si, že ten druhý je zraněný, možná i více než vy, že se bojí, možná více než vy, že byl přísněji a nekompromisněji vychováván, možná více, než vy.

On se může moc bát udělat kroky proti společnosti, proti jeho zvykům, neví, že jsou přežité,nemusí se dokázat vyvíjet a osvobozovat. Ale má šanci. Každý má šanci stále dokola všichni máme šanci se změnit a vykročit. Jen čím později, tím je to těžší, ale šance nikdy nekončí, dává ji Bůh, dáváme ji srdcem, a měli bychom ji dávat právě proto, že dokážeme myslet a cítit srdcem. Věříme, že zákony vesmíru a země jsou nad lidské zákony, že jsou souvislosti, o kterých nevíme. A tak chci říct,

Robert měl velkou šanci.

Vykročit a zažít lásku. Nedokázal to přes své strachy se změny a nedůvěru v ženy, nikdo mu to nemůže mít za zlé, vy jste se posunula, vyvinula už jen tím, že byl, že vám ukázal něco, co jste neznala.

 

V určitých chvílích jste pochybovala, zlobila se , odmítala sebe, jeho, chtěla po něm chování, které vyhovuje vám, chtěla jste, aby plnil vaše očekávání, vaše tužby, přání, aby se stal vaší láskou podle vašich pravidel a představ.

 

Spadla jste trochu dolů, ale to je lidské. Ted se můžeme podívat zvenku

Vyvinula jste se a pochopila princip. Je čas vzít si ze vztahu to nejlepší, dar posunout se, nebe vás odmění a pošle dalšího, který má šanci, ale je potřeba se mu otevřít a uvědomit si, že my nikoho nezměníme, že každý se musí změnit sám, protože chce, protože ví, že je to k jeho dobru a protože my víme, že čím více se změním já, už jen pouhým mým bytím se mění mé okolí k dobru, pokud máme vše odbloklé, vlastnosti odrazují nevědomě partnera od přiblížení, máme se pořád samy co učit a nemůžeme vinit druhého, že sám své bloky nepřekonal až nepřekoná naše bloky.

 

Je to těžké, ale je to právě teď takto s námi všemi.

V knihách, seminářích, všude jsou návody, jak z toho ven, něco zvládne člověk sám, na něco potřebuje odborné vedení.

 

Robert se trápí, je opuštěný ale raději volí smutnou jistotu, prázdnotu, než opětovné zranění, neboť primárně nevěří ve vztah ani v lásku, protože ji v srdci ucítil. Vy si řeknete, tak a ještě lépe, jako to mám já… jdu do toho za láskou a nebojím se zranitelnosti..