Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povodeň

Povodeň

 

MVDr. Simona Müllerová, 3. června 2013

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Voda - symbol citů, pocitů, konce a začátku, jako zrození, začátek života. Lidé neumí vyjádřit city a pocity, na základě karmických a osudových zranění se bojí citů a pocitů, uzavírají se, umí vyjadřovat zlobu, zášť, soudy, kritiky, svalovat vinu na druhé, cítit se jako oběť, plní křivd. Láska a city, vcítění, procítění, empatie se vytrácí vlivem opakovaných karmických traumat. Nebe pláče, pláče za všechny lidi, kterým bylo vědomě nebo nevědomě ublíženo. Nevědomé ublížení vznikne tak, že někdo je buď pravdivý a otevřený, nebo poškozený a nějak koná. Ale příjemce má chybný vzorec, má své trauma, svůj příběh, a na něj se naváže energie tzv. dárce a příjemce se cítí ublížen, aniž by tzv. dárce skutečně ublížit chtěl.

Ublížení jsme opravdu jen tam, kde na to máme vzorec z dětství, podvědomí, z minulých životů.

Buď špatným vyhodnocením nějaké události anebo jen tím, že na základě zákonů karmy, pocítíš to, co jsi sám dal někomu pocítit. Dokud si lidé neuvědomí, že zažívají jen to, co na úrovni předků, inkarnací nebo vědomě či nevědomě udělali někomu jinému, pak se budeme točit v kruhu nebo postupovat po mírné spirále. Evoluční stupeň nekompromisně vyžaduje aplikovat moderní duchovní principy na každodenní život.

Máte mikrovlnku, operuje se laserem, chodíme na magnetickou rezonanci… Vlny, energie, elektromagnetické pole, wifiny. My máme také energetický systém a vlastní život našich energetických struktur. Nevidíte, jak funguje wifi, nevidíte, jak funguje duše.

Na konci je hmotný spotřebitel nebo provozovatel, tělo, ale co vede k tomu, že tělo jedná tak a tak, že vnímá tak a tak, že je nemocné nebo šťastné, co všechno k tomu vede?

Víte, že milá SMS vám způsobí radost, možná cítíte radost ještě dříve, než SMS čtete. Celý proces je o energii a přenosu energie mezi hmotou a nehmotou. Lidi, prosím, uvědomte si, že nebe pláče za vás, přestaňte se už bát mít city a pocity. Přestaňte se bát, že někomu ublížíte nebo že někdo ublíží vám. Otevřete se životu a době, otevřete se citům, vnímání soucitu, lásce. Jako absces, jako zarostlý nehet, bude to bolet, ale bude to bolet chvíli,

nejde ublížit nevinnému, a hlavně, nikdo není nevinný. Každý máme svou historii a každý máme své vnímání. Pro prožití radosti, svobody, lásky a pro naše slunce a teplo, otevřete se a přestaňte mlžit, lhát, skrývat emoce… Otevřete se všemu, ať to bolí sebevíc, protože už jste zažili tolik bolesti, smutku a ublížení, že není čeho se bát.

Je potřeba udělat průlom. Nebo bude pršet a bude zima. Je to vyšší hra, je to evoluce. O hodnotách. O pravdě. O srdci. Kdo začne??