Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kolena

26. 5. 2014

Kolena

MVDr. Simona Müllerová, 26.5.2014

korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová

Přes kolena prochází dráha žaludku, žlučníku, slinivky (sleziny), močového měchýře, ledvin a duše a sebe přijetí. Proto tolik lidí bolí kolena, z různých důvodů. Myšlenkový vzorec oslabí nebo znečistí energii v meridiánu - energetická dráha, a jako elektrické vedení v domě, proud neproudí, tkáň nefunguje, nemetabolizuje, jak má, zplodiny nejsou odvedeny, shlukují se a blokují další tok energie, nebo vytváří sraženiny energie, posléze i hmoty jako kuličky, nebo jiné útvary v podkoží, na vazech, posléze i výrůstky na chrupavce.

Myšlenkové vzorce jsou:

močový měchýř - marnost, vzteky, bezmoc

ledviny- strach, málo citů žlučník - vzteky

játra - zloby slinivka - málo péče a pozornosti, důležitosti

žaludek - malá sebedůvěra

duše - nepropojení, nenaslouchání duši, neochota nechat se vést vnitřním hlasem sebe přijetí - snaha být podle společenských vzorců skupinových a podobně, ne podle svého vnitřního hlasu, soustavná nespokojenost se sebou, odmítání své pravé jedinečnosti.

Náprava - uvědomit si, že myšlenka je nositelem zdraví nebo nemoci, že máme energie, nejen Newtonovu hmotu a jeho zákony, zamyslet se nad svými pocity a buď svou pomocí nebo s terapeutem nebo bylinami, homeopatiky vyčistit příslušnou dráhu a hlavu. Čistit jen energetickou dráhu bez změny postoje je zbytečné, cesta zvenku - řešit dráhu - je pomalejší, přesto dobíjením, harmonizací příslušné dráhy dochází i k pozvolné proměně myšlení. Mnohem lepší je udělat myšlenkový průlom a doladit dráhu. Tablety proti bolesti se ke kořeni problému nedostanou vůbec, problém potlačí, přesunou, aby se za čas projevil ještě více.

Transformace a evoluce na planetě nás převádí k širšímu vnímání sebe a prostředí, kolena nás bolí proto, že procházíme výše uvedenými tématy a Země a Vesmír nás napravují.

Bolest kolene znamená, že máme v dané oblasti problém a je vhodné se aspoň zamyslet, jak se k danému tématu stavíme.

Koleno zepředu a mírně k vnějšímu kraji - žaludek a duše,

koleno mírně k vnitřnímu kraji zepředu, sebe přijetí,

koleno na vnějším okraji – žlučník,

koleno vnější okraj zezadu - močový měchýř,

koleno zezadu vnitřní okraj – ledviny,

koleno vnitřní okraj - játra a slinivka, slezina.

Vezměte kartáč na vlasy s kuličkami, nejlépe dřevěný a češte koleno, uvolníte negativní energii, stejně tak češte prsty na nohou, nehtová lůžka můžete zahřívat fénem, nebo svíčkou nebo moxou.

Táde svíčku můžete přikládat na koleno, na místo bolesti nebo uzlu.