Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karma jmen

12. 8. 2012

Roman – karma jména

Simona Müllerová, 12.8.2012

Romanové mají karmu podobnou jako Ikaros. Jsou silní a sebevědomí a v 1.polovině života se jim daří. Když přijde karmická zkouška, obvykle mezi 35 a 40, nejsou přes svou zatvrzelost a sebestřednost schopní přijmout změnu postoje. Zakomponovat do života nové, pokorně karmu přijmout a odložit ji. Obvykle mají kolem 40 problém s prací, zdravím, ale mívají obětavé a tolerantní ženy, které v nich vidí ty dřívější silné a krásné muže a stále jim věří. Tím je ovšem nemotivují ke změně a Romanové slábnou a usínají, zatímco okolí za ně přebírá zodpovědnost a úkoly.

Každá karma se dá překonat, karma je tu na to, abychom ji pochopili a zbavili se jí. V datu narození, v příjmení, má každý Roman zbraně na překonání karmy, když mu ovšem jeho ego dovolí vidět chybu v sobě. Mladí Romanové jsou úžasní, živí, úspěšní, nápadití. Jsou extrémní v obou směrech. Mladí velké plus a zralí pád.

 

Martin – karma jména

Simona Müllerová, 14.82012

Martin nemá svou identitu, přebírá identitu někoho jiného, má málo svou vůli a své názory. Pokud nemůže přijmout názory autority, pak hledá a dokazuje si, kdo je, tápe. Je to tím, že planeta duší, které se inkarnují do Martinů, ztratila lásku a duše identitu hromadně. Vesmírná práce na těchto duších byla udělaná. Martinové měli vzdálenou duši a nebyli přímo ovládáni svou duší. Ženy Martiny to mají podobné. Buď převezmou názory a poddají se vedení, nebo si silou vytvoří rozumem svou identitu na základě společensky oblíbených hodnot. Důkaz: potakal jsem kluka v noci : „Ahoj!...Já nevím, koho zdravím!“ On: „Já jsem Oldův brácha.“ Jmenuje se Martin S. a znám ho 20 let…

Petr – karma jména

Simona Müllerová, 19.8.2012

Petrové potřebují vedení silné ženy, aby je dotlačila dotáhnout věci do konce, jsou podnikaví a nápadití, ale nedůslední, dotáhnou jen část věcí. Ochotně si od moudré dominantní ženy nechají poradit. Část věcí udělají podle ní, část podle sebe. Dovolí ženě za ně to, co šidili. Mohou mít úspěch a peníze, pokud mají vedle sebe ženu, která je silná, diplomatická, moudrá, pracovitá a toleruje tuhle jejich slabůstku. Bez takové ženy Petrové zkrachují.

Barbora – karma jména

MVDr. Simona Müllerová, 1.září 2012

Silná, vzdorovitá, inteligentní, organizačně schopná, soběstačná, ale umí zorganizovat druhé pro svou úlevu. Má pevný názor na svůj život a štěstí a donutí sebe a druhé, aby to tak bylo. Vtlačí se do svého smyšleného štěstí a dost dlouho žije svou iluzí, tím, že vše je ideální. Teprve když narazí u partnera na odpor nebo neschopnost vyhovět jejímu požadavku, diví se a onemocní. Je schopná ústupků a sama sebe dost potlačí, aby splnila svůj sen o ideálu. Lehce zmanipuluje druhé, silně zmanipuluje sebe do iluze štěstí a plnění přání. Řešení nechce vidět, zlobí se, vzdoruje, trvá na svém, nechápe, že dvě individuality se vyvíjejí svým tempem a tudíž souhra včera nemusí být zítra. Je přirozené, že se dva lidé vyvíjejí jiným směrem. Barbory potřebují více propojit obě hemisféry a vyhodnocovat citem i rozumem. Jsou polaritní, proto nechápou, v čem se najednou v životě nacházejí, a nemají v sobě východisko. Pomoc přinese terapie, homeopatie, studium duchovna a uvědomění si pravdy o sobě.

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.

 

Zdeněk – karma jména

MVDr. Simona Müllerová, 9. září 2012

Zdeňkové jsou obvykle hodně duchovně na výši, mívají i kurzy a alternativně na sobě pracují. V určité fázi života dochází ke zlomu, kdy jejich znalosti a schopnosti nestačí na jejich osobní a rodinné problémy, jejich ego jim nedovolí přiznat chybu, požádat o pomoc a pomoc přijmout. A to ani v případě, kdy jim rodinní příslušníci vycházejí vstříc. Neprojdou potom karmickým uzlem, jejich vývoj stagnuje, jejich zdravotní stav se zhoršuje, rodinné problémy rostou, blízcí se od nich odvracejí. Raději trpí dál, než aby přiznali, že moudrost spočívá v tom, že v určité fázi člověk o pomoc požádá a pomoc přijme, pak jde zas dál sám.

Zdeňku, jsi evidentně duchovně hodně vysoko. Zřejmě svojí prací se pohybuješ mezi zlem, lží, přetvářkou. Sice si chráníš auru, ale ne celý energoinformační systém. Přemýšlela jsem a analyzovala, došla jsem k závěru, že Ti chybí malinký kousek vzdělání. Krom vědomých nehmotných forem máme nevědomé. Čím jsme duchovně dál, tím více nevědomých forem se stává vědomými a my je vědomě používáme. Přesto vědomé i nevědomé formy našeho já pracují samostatně bez našeho vědomí! A to je zásadní. Vědomě se čistíš, vědomě neubližuješ. Ale nemáš pod kontrolou nevědomé složky a nevědomou činnost vědomých složek. Je potřeba při afirmacích a očistách požádat o čištění a pozitivní vibrace i nevědomých složek, nejen vědomých.

 

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová – homeopatie, SRT, Reiki; kontakt: peterovad@seznam.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Karma jmen

(Michal, 16. 7. 2015 18:47)

Prosím o karmu jména Michal

karma jména

(Eva, 8. 2. 2013 21:28)

Prosím o charakteristiku jména Eva
Děkuji

Re: karma jména

(eva kornerova, 11. 11. 2014 1:08)

Prosim o charakteristiku jmena eva.dekuji

Re: karma jména

(Karolína, 30. 6. 2013 20:03)

Prosím o charakteristiku tohoto jména. Děkuji

Karma jména

(Zdeňka, 7. 1. 2014 10:13)

Dobrý den,
prosím Vás o charakteristiku jména Zdeňka.
Děkuji

karma jména

(Kateřina, 16. 12. 2012 17:52)

Dobrý večer,
prosím o charakteristiku karmy jména Kateřina.

Re: karma jména

(DANA, 8. 2. 2013 21:25)

Dobrý večer
Prosím o charakteristiku jména Dana.
Děkuji